Είχα θέση στο Δημόσιο για 14 χρόνια με 2.500€ μισθό και είπα γεια σας

Για τις ανατροπές στη ζωή της, για τη μαγειρική, για τους τηλεμαγείρους και για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Μυρσίνη Λαμπράκη ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως «με όλο αυτό που γίνεται τώρα θα κατέβαινα στην πολιτική και έχω πράγματα να δώσω!».  Επίσης απευθυνόμενη στον Άρη Πετρεντζίκη του στέλνει και ένα μήνυμα επισημαίνοντας ένα λάθος του στην κουζίνα: «Hellooo! Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ελαιόλαδο καίγεται πιο αργά και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες από ότι τα σπορέλαια» του λέει.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Artfm906.gr και τον Λάζο Μαντικό η Μυρσίνη Λαμπράκη αποκαλύπτει επίσης πως δεν φοβάται να φέρει τούμπα τη ζωή της. «Είχα θέση στο Δημόσιο για 14 χρόνια με 2.500€ μισθό το μήνα και είπα γεια σας, καταπιέζομαι, δεν μπορώ άλλο» λέει.

Επίσης «ξεδιπλώνει» το δυναμικό του χαρακτήρα της και την επιμονή της τονίζοντας πως «αν έχω ένα στόχο μπορεί να μην κοιμηθώ τρεις ημέρες, να μην φάω, να μην πιω, αν ο στόχος μου είναι να ανεβώ στο Έβερεστ, θα ανέβω. Τέλος! Αν δεν το καταφέρω θα επαναπροσδιορίσω τον στόχο, δεν αλλάζω συνήθως εύκολα.

Επαγγελματικά στην κουζίνα μπήκα αργότερα όταν αισθάνθηκα safe. Δεν έχω τελειώσει σχολή μαγειρικής και δεν ντρέπομαι να το πω, αλλά έχω πάρα πολύ καλή αίσθηση με το φαγητό. Έχω μια γνώση που οι περισσότεροι νέοι σεφ δεν την έχουν που βασίζεται στα παραδοσιακά τρόφιμα. Δηλαδή ξέρω ακριβώς πως λειτουργούν στην παραδοσιακή κουζίνα. Ακριβώς τις αντιδράσεις τους. Η μαγειρική είναι και χημεία, μπορώ να σου μαγειρέψω ολόκληρη την ελληνική κουζίνα. Ξέρω όλη την παραδοσιακή κουζίνα!»

Ενδεικτικό είναι ότι την εκπομπή που παρουσιάζει τώρα στον ΣΚΑΙ την «κυνηγούσε» 5 χρόνια.

«Η εκπομπή άμεσης δράσης που κάνω τώρα στο ΣΚΑΙ την κυνηγούσα 5 χρόνια σε παραγωγούς και τηλεοπτικά κανάλια γιατί την πιστεύω και φέτος είναι στο ΣΚΑΙ κάθε Κυριακή στις 17:00 και πάει καλά σε νούμερα γιατί η τηλεόραση κακά τα ψέματα είναι νούμερα!»

Όμως δεν φοβάται να… κρίνει και συναδέλφους της όπως και άλλα "τηλεοπτικά" πρόσωπα.

«Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ιστορία. Μπορεί να θεωρείτε ντεμοντέ από κάποιους αλλά η γυναίκα έγραψε ιστορία. Ήταν πρωτοπόρος και ήταν αυτό που ήταν, όπως και ο τσελεμεντές ήταν αυτό που ήταν»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ έξυπνη θεωρώ ότι είναι διαχρονική. Θα γινόμουν μαγείρισσα στην εκπομπή της, γιατί όχι; Δεν το έχω επιδιώξει ποτέ, αλλά μου αρέσει η Ελένη. Έχει αυτό το διαχρονικό που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Έχει και άποψη στο φαγητό και της αρέσει να μαγειρεύει για την οικογένεια της»

«Για τον Κώστα Ζουράρι ουδέν σχόλιο... Εντάξει τον έχω γνωρίσει και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι»

«Ο Άρης Πρετεντζικής καλός είναι. Βγαίνουν και οι συνταγές του. Έχω κάνει συνταγές του με μικρές διορθώσεις (γέλια). Έκανε βέβαια ένα φάουλ είπε προχθές ότι πρέπει να τηγανίζουμε με σπορέλαιο και όχι ελαιόλαδο και σχολιάστηκε πάρα πολύ. Διότι το ελαιόλαδο καίγεται πιο εύκολα από το σπορέλαιο. Αυτό είναι λάθος! Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ελαιόλαδο καίγεται πιο αργά και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες από ότι τα σπορέλαια. Hellooo!»

«Την Μαρία Εκμεκτσίογλου δεν ξέρω την μαγειρική της και δεν μπορώ να τη σχολιάσω» καταλήγει.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα