Ελενα Ράπτη: Αν ερχόταν ένα μωρό εκτός γάμου, θα το κρατούσα

Η βουλευτής Ελενα Ράπτη μίλησε σε εκπομπή στο διαδίκτυο για τον γάμο, την υιοθεσία και τις σχέσεις της

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας, ο πόλεμος που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής της με την πολιτική, το ενδεχόμενο της υιοθεσίας παιδιού και τα ψέματα που έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της: Η Ελενα Ράπτη κάνει σήμερα ποδαρικό με αποκαλύψεις στη διαδικτυακή εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity Life Game», που θ' ανέβει στο YouTube λίγο μετά το μεσημέρι.

«Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, είναι όμως στα όνειρά μου» δήλωσε η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον ανερχόμενο παρουσιαστή, αποφεύγοντας διακριτικά να αναφέρει το όνομα του συντρόφου της Λούκα Γιώρκα. Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βγάζει selfie με τον παρουσιαστή Κεν Αλεξανδράτο  Οπως εξήγησε στη συνέχεια, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της που οι γονείς της τη ρωτούσαν πότε θα παντρευτεί. Τώρα πια, όμως, έχουν αποδεχτεί ότι αυτή είναι μια απόφαση που θα κληθεί να πάρει εκείνη μόλις νιώσει έτοιμη.

Σε ερώτηση του Κεν τι θα έκανε αν προέκυπτε ένα παιδί εκτός γάμου, η Ελενα απάντησε «φυσικά θα το κρατούσα», ενώ δήλωσε ανοιχτή ακόμη και στο θέμα της υιοθεσίας υπό την προϋπόθεση να έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο για να μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί.

«Είναι πολλές οι δυσκολίες σήμερα για μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πιστεύει στις μονογονεϊκές οικογένειες και ότι η ίδια έχει στηρίξει πολλές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα τέκνα τους. Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε ότι «τα παιδιά είναι ευλογία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο «Celebrity Life Game» η Ελενα μίλησε για τον πόλεμο που δέχτηκε όταν μπήκε στα 22 της στον ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής: «Αντιμετώπισα δυσκολίες από την πρώτη μέρα. Δέχτηκα πόλεμο και κριτική πριν προλάβω καν να κάνω το παραμικρό. Δεν ήταν κάτι που το φανταζόμουν. Στεναχωριόμουν πολύ το πρώτο διάστημα. Είχα κλάψει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της πρώτης τετραετίας μου στην πολιτική. Είχα πικραθεί τόσο, που κάποια μέρα σκέφτηκα μέχρι και να τα παρατήσω».

Προσπαθεί να είναι διακριτική

Σχολιάζοντας το θέμα της προσωπικής ζωής της, η δημοφιλής πολιτικός υποστήριξε ότι προσπαθεί να είναι διακριτική. Οχι επειδή δεν θέλει να είναι ειλικρινής, αλλά διότι δεν της αρέσει να μπαίνει σε λεπτομέρειες. Αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να γράφουν ό,τι θέλουν για εκείνη. «Εχουν γραφτεί πολλά ψέματα για την προσωπική μου ζωή» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι στενοχωριόταν παλιά, όταν η φαντασία ορισμένων έχανε το μέτρο και της «χρέωναν» σχέσεις με συναδέλφους της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα