H Madonna εμφανίστηκε μεθυσμένη σε συναυλία!

Η επίδραση του αλκοόλ στη βασίλισσα της ποπ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην τελευταία της συναυλία. Δεν ήταν λίγοι οι θαυμαστές της που απογοητεύτηκαν από την εμφάνιση της Madonna, με το ίντερνετ να παίρνει φωτιά.

Ενώ άλλοι μαγεύτηκαν στο Louisville, άλλοι εξοργίστηκαν με αυτά που είδαν τα μάτια τους στην περιοδεία της Rebel Heart Tour. Ο λόγος; Τα είχε τσούξει για τα καλά! Η συναυλία της ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, με ορισμένους να κάνουν λόγο ακόμα και για 3 ώρες. "Η Madonna ήταν πολύ μεθυσμένη", σχολίασε κάποιος θαυμαστής της, με άλλον να λέει ότι ήταν "λίγο μεθυσμένη αλλά αστεία".

"Ήταν υπέροχη στη σκηνή αλλά σκύλα! Μίλησε άσχημα για τους ανθρώπους από το Κεντάκι και μιμήθηκε τη βουνίσια προφορά", σχολίασε θαυμάστριά της. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που παραπονέθηκαν για την εμφάνισή της, αλλά οι περισσότεροι φαίνεται να απόλαυσαν τη συναυλία. Και αυτή η εμφάνισή της έρχεται μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής, με τον γιο της Ρόκο να την εγκαταλείπει στις γιορτές και να περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα