Αραβανή - Βρεττός: Ο χωρισμός και το τρίτο πρόσωπο

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός μετά από δύο χρόνια σχέσης και ενώ ήταν έτοιμοι να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά χώρισαν!

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα χριστουγεννιάτικα στον χώρο της σοουμπίζ, ωστόσο πληροφορίες θέλουν πίσω από τον χωρισμό να βρίσκεται τρίτο πρόσωπο, όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγο καιρό με τον χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Σαμαρά. Δύο ιστορίες που έχουν πολλά κοινά!

Η Ευαγγελία Αραβανή παραμονή Χριστουγέννων και ενώ ο Ηλίας Βρεττός δεν ήταν στο σπίτι του στην Καλλιθέα, καθώς είχε προγραμματισμένη εμφάνιση εκτός Αθηνών, η Ευαγγελία αφού πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι, έφυγε αφήνοντας πίσω της το μονόπετρο που της είχε δώσει κι ένα γράμμα στο οποίο του έγραφε μεταξύ άλλων πως πάντα θα τον αγαπάει.  Το μοντέλο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και ενώ η σχέση της με τον τραγουδιστή ήταν μια χαρά, εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό γνωστού εφοπλιστή! Πρόκειται για έναν γοητευτικό άντρα και γόνο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και με το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, κινώντας τα βλέμματα και τις υποψίες! Τώρα αν αυτή η η σχέση της Ευαγγελίας με τον εφοπλιστή έχει μέλλον, ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε έχουμε δει ουκ ολίγες φορές ζευγάρια μετά το χωρισμό να δίνουν και δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Η ίδια πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τον χωρισμό της, ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το χωριό της στη Λευκάδα όπου πέρασε τα φετινά της Χριστούγεννα, γράφοντας στη λεζάντα: «Χριστούγεννα στο χωριό!!!Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε! Χρόνια πολλά!!!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα