Κένεντι Τζούνιορ: Η κρυφή σχέση με Μαντόνα και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

Νέα τροφή για σχόλια για τις ιδιαίτερες στιγμές των Κένεντι δίνει ο συγγραφέας Christopher Andersen, πριν καλά καλά συμπληρωθούν 24 ώρες από τις αποκαλύψεις του για το σκανδαλώδες τρίγωνο Τζάκι-Κάλλας-Ωνάση.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του υπό έκδοση βιβλίου «The Good Son», ο πολυαγαπημένος γιος της Τζάκι Κένεντι Ωνάση,  εξόργισε τη μητέρα του καθώς διατηρούσε κρυφό ερωτικό δεσμό με τη Μαντόνα, και μάλιστα την περίοδο που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν!

Η Τζάκι, σύμφωνα πάντα με τον Christopher Andersen, έγινε έξαλλη με τον γιο της, μια που η κρυφή σχέση του με τη Μαντόνα της ξυπνούσε άσχημες μνήμες, αφού θεωρούσε πως η βασίλισσα της ποπ είχε ομοιότητες με τη  Μέριλιν Μονρό! Είναι άλλωστε γνωστό πως ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με τη φλογερή ηθοποιό.

Η Μαντόνα και ο JFK Jr. είχαν μια σύντομη συνάντηση σε ένα πάρτι το 1985. Τρία χρόνια αργότερα, αφού ο θυελλώδης γάμος της με τον Σον Πεν άρχισε να διαλύεται, άρχισε να βλέπει τον μικρό γιο της Τζάκι.

Το ζευγάρι, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι, έδινε ραντεβού σε γυμναστήριο, όπου τους προπονούσε ένας γυμναστής, ενώ πήγαιναν παρέα για γρήγορο τρέξιμο τα πρωινά στο Central Park. Η Μαντόνα τον αποκαλούσε Τζόνι, ή απλά Κένεντι, ενώ η σχέση τους κατάφερε να μείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και πήγαιναν ακόμη και θέατρο μαζί.

Όμως κάποια στιγμή η ερωτική του σχέση με την Μαντόνα τελείωσε, κι έκτοτε οΤζον Κένεντι δεν σταμάτησε να απασχολεί τον Τύπο με τις ερωτοτροπίες του και τις κατακτήσεις του. Επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του στο Λος Άντζελες, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο JFK και βγήκε να πάρει το αυτοκίνητό του, άκουσε κάποιον να φωνάζει το όνομά του.

Η πόρτα μιας λιμουζίνας άνοιξε και από μέσα βγήκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Παίρνοντας παράδειγμα από την Ashley Richardson, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορούσε μόνο μία βιζόν και τα ψηλά της τακούνια, τίποτα άλλο. Η σχέση Τζον-Σάρα Τζέσικα διήρκησε λίγους μήνες, όσο ο John-John συνέχισε να βλέπει και άλλες γυναίκες...

πηγή:ant1

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα