Απίστευτες καταγγελίες για τον Κρασσά: Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε

Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά, Λίλα Μπάρλα η οποία κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Aφορμή στάθηκε ένας διαπληκτισμός της με τον Ηλία Κρασσά στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες δηλαδή μετά τον κρυφό γάμο με την Βίκυ Καγιά.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει ότι την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι και εκείνος άρχιζε να φωνάζει «άνοιξε μωρή πατσαβούρα, γ@@@@, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Μπάρλα.

Και προσθέτει:

«Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα... όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε:

«Στα αρ@@@@ μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα"».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγει στη Δικαιοσύνη αλλά και κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά, καθώς και ξυλοδαρμό!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα