Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διάσημος από την κούνια του!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story 3», όπου ξεχώρισε για το ταλέντο και για την εμφάνισή του. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως ήταν διάσημος από την κούνια του, αφού εκείνος και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα παιδιά (και μάλιστα τρίδυμα) που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.

Τα Μέσα είχαν ασχοληθεί εκτενέστατα μαζί του από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Σήμερα, για διαφορετικούς λόγους συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη με τη δουλειά του. Αν και έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από ένα talent shoow, δεν προσπάθησε να εξαργυρώσει την τηλεοπτική αναγνωρισιμότητά του κάνοντας γρήγορα το δισκογραφικό του ξεκίνημα. Εκανε προσεκτικά βήματα και η τωρινή επιτυχία του άλμπουμ «Μάλλον κάτι ξέρω» τον δικαιώνει...

- Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια με νοσταλγία;
Εχω σπουδάσει κλασικό πιάνο και θυμάμαι ότι κάθε βράδυ μελετούσα μέχρι τις πέντε το πρωί. Με έπαιρναν λοιπόν στο τηλέφωνο οι γείτονες όχι για να παραπονεθούν ότι τους ξυπνώ και δεν τους αφήνω να κοιμηθούν αλλά για να μου κάνουν παρατήρηση, αν είχα μελετήσει καλά ή όχι το μάθημα. Καμιά φορά, μπορεί να μην τους άρεσε ο Μπετόβεν και να τους άρεσε ο Σοπέν ή να μην τους άρεσαν οι τεχνικές ασκήσεις και μου έλεγαν «αυτό δεν το αντέχαμε το βράδυ» ή «μπράβο, ήσουν καταπληκτικός». Αυτό θα μου μείνει αξέχαστο. Μάλιστα, είχα και παραγγελιές.

- Θυμάσαι την πρώτη φορά που τραγούδησες μπροστά σε κοινό κρατώντας μικρόφωνο; Πώς ένιωθες;
Η πρώτη φορά ήταν στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου συμμετείχε το σχολείο μου, το Πειραματικό Αγίων Αναργύρων, με μια επιλεγμένη ομάδα μαθητών σε μια εκδήλωση για την UNESCO. Επαιξα πιάνο και τραγούδησα μαζί με χορωδία για πρώτη φορά σε κοινό. Εκεί πήρα και το πρώτο μου χειροκρότημα. Επειτα από αυτό, άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά το τρ [Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο. Κάπως έτσι «άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά το τραγούδι».] ραγούδι.

- Εχεις συνειδητοποιήσει τον λόγο που έγινες τραγουδιστής;
Πέρασα στη νοσηλευτική, αλλά δεν την ακολούθησα. Ανέκαθεν, με μάγευε η μουσική και αργότερα το τραγούδι. Δεν θα τα κατάφερνα να ασχοληθώ και με τα δύο ταυτόχρονα. Επρεπε να επιλέξω και επέλεξα. Ολοι μου έλεγαν «κάνε αυτό που σου αρέσει, αλλά τελείωσε και τη σχολή σου», όμως δεν τους άκουσα. Μακάρι, όλοι να έκαναν αυτό που αγαπούν. Τότε και η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη.

- Η δημοσιότητα σε κυνηγά από την κούνια σου, καθώς εσύ και τα δύο αδέλφια σου είσαστε τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα αδέλφια σου είχαν τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με σένα;
Η αδελφή μου είναι δικηγόρος και εργάζεται στην Ολλανδία. Επαιζε και εκείνη πιάνο μαζί με μένα, το ίδιο και ο αδελφός μου, ο οποίος σπούδασε οικονομικά και είναι οικονομολόγος. Μόνον εγώ ασχολήθηκα σοβαρά με τη μουσική. Ο,τι και να κάναμε στο σπίτι το κάναμε μαζί, απλώς εγώ προχώρησα περισσότερο και εξελίχθηκα σε αυτόν τον τομέα.

- Εχεις περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου;
Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά τρία παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα.

- Τελικά, ήρθες για να μείνεις... Οκτώ χρόνια από το τέλος του «Fame Story 3» και ακόμα απασχολείς μουσικά και όχι μόνον! Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου αυτά τα χρόνια με δεδομένη την επιτυχία που ακολούθησε;
Νιώθω περισσότερο ώριμος και καλλιτεχνικά και προσωπικά. Τότε ήμουν δεκαοκτώ χρόνων και τώρα είκοσι έξι. Το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημά μου ήταν το 2008 με ένα μίνι single. Φέτος, υπάρχει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ. Γι’ αυτό πάλεψα [Αναμνηστική φωτογραφία από διακοπές.] , δούλεψα σκληρά, μέχρι το σημείο που ένιωσα έτοιμος καλλιτεχνικά για να παρουσιάσω κάτι στον κόσμο. Τότε ίσως δεν είχα πάρει ούτε τη ζωή στα σοβαρά αλλά ούτε και το τραγούδι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως αυτό που κάνω θα ήταν και το επάγγελμά μου. Χρειάστηκε καιρός για να το καταλάβω και να δώσω όλον μου τον εαυτό. Ποτέ στη ζωή μου δεν βιαζόμουν και απολάμβανα την κάθε στιγμή που ζούσα. Σήμερα, τα πράγματα για μένα είναι όλα διαφορετικά.

- Και νέο single με τίτλο «Αντίο λέμε»…
Είναι μία ακόμη συνεργασία με τον συνθέτη Βασίλη Γαβριηλίδη και τον στιχουργό Θάνο Παπανικολάου. Είναι το κατάλληλο τραγούδι για να αφήσουμε πίσω όσα μας ταλαιπώρησαν έναν ολόκληρο χρόνο και να ξορκίσουμε το γκαντέμικο 2011 με τον πιο ξεσηκωτικό τρόπο τραγουδώντας και χορεύοντας.

- Η δυνατότητα να βρίσκεσαι κάτω από μια δισκογραφική στέγη πόσο σημαντική είναι στις μέρες μας;
Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να έχει έμπειρους συνεργάτες. Είναι ανιδιοτελής η σχέση. Τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται πάρα πολύ και μαζί προχωρούμε βήμα-βήμα.

- Πόσο δύσκολο είναι πλέον να κάνεις καριέρα στην Ελλάδα;
Μόνον εάν έχεις καλή τύχη! Οσο ταλέντο και μεράκι κι αν έχεις, χωρίς τον παράγοντα τύχη δεν νομίζω πλέον ότι μπορείς να κάνεις τίποτα εύκολα. Επίσης, θέλει πολύ κόπο, επιμονή και υπομονή.

- Η εξωτερική εμφάνιση πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην επιτυχία ενός καλλιτέχνη;
Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο η θετική ή αρνητική ενέργεια που εκπέμπει. Αμα είσαι μίζερος και οι άλλοι το εισπράξουν, θα σου το ανταποδώσουν. Αν τους χαμογελάσεις αληθινά, θα σου χαμογελάσουν κι εκείνοι. Πάντα, όταν έβγαινα στην πίστα, έβαζα το δίλημμα στον εαυτό μου «τι θα έκανες, εάν ήσουν ο πιο άχαρος και άσχημος που υπάρχε [Φιγούρες στον τσάμικο.] ι, για να κερδίσεις τον κόσμο;». Ετσι πρέπει να ξεκινήσεις. Οταν είσαι όμορφος, θέλει διπλή προσπάθεια για να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνον αυτό!

- Νιώθεις σέξι;
Ναι, νιώθω σέξι γιατί το επιβάλλω στον εαυτό μου μερικές φορές. Προσέχω πολύ, κάνω διατροφή και γυμνάζομαι.

- Κοιτώντας πίσω ποια είναι τα highlights της ζωής σου;
Θυμάμαι με νοσταλγία τα χρόνια που καθόμαστε ως τρίδυμα με τα αδέλφια μου στο ίδιο το θρανίο και μετά μας άλλαξαν, γιατί κάναμε φασαρία. Επίσης, όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι μου «Πέρασαν τόσα καλοκαίρια» στο ραδιόφωνο στις έξι το πρωί, ενώ επέστρεφα από το μαγαζί όπου τραγουδούσα, και από τη χαρά μου έδωσα μια μπουνιά στον ουρανό του αυτοκινήτου μου και τον βούλιαξα! Επίσης, την εμφάνιση στα δεκαεννέα μου στον «Βοτανικό» με την Αννα Βίσση.

- Μέχρι στιγμής, έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνεργασία που σε έκανε να εξελιχθείς σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος;
Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο Γιάννης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και καλλιτέχνης. Χωρίς να με συμβουλεύσει ιδιαίτερα και μόνο που τον παρακολουθούσα στη σκηνή ήταν ένα πολύ καλό σχολείο για μένα.

- Θα ήθελες να κάνεις τηλεόραση;
Οχι, δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με τον φακό. Ακόμα και στις εκπομπές που με καλούν αισθάνομαι αμήχανος.

- Πώς φαντάζεσαι τον εαυτόν σου στα πενήντα;
Θα ήθελα να έχω μια καλή πορεία, να έχω αρκετά καλά τραγούδια και καλές συνεργασίες που να τις διηγούμαι στα πέντε παιδιά που θα έχω κάνει μέχρι τότε...

«Δεν υπάρχει τίποτα με την Κατερίνα Καινούργιου»

- Σου έχει πει γυναίκα «Αντίο λέμε»;
Ναι, έχω καψουρευτε [Ο Κωνσταντίνος και τα αδέλφια του είναι τα πρώτα παιδιά (τρίδυμα) που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.] ί χοντρά και έχω επίσης απογοητευτεί χοντρά στο παρελθόν, αλλά δεν μετανιώνω. Εάν δεν απογοητευτείς και δεν φας χυλόπιτα, δεν λέει για έναν άντρα...

- Κάνεις εκπλήξεις στη σύντροφό σου;
Πολλές φορές μου αρέσει να της κάνω δώρα καθημερινά, έστω και μικροπράγματα. Θυμάμαι μικρότερος, δεν είχα χρήματα στην τσέπη μου και είχα ίσα-ίσα για να πάρω ένα εισιτήριο. Δεν το πήρα για να αγοράσω μία σοκολάτα να την πάω στο κορίτσι μου και πήγα περπατώντας στο ραντεβού μας. Θα μπορούσε να είναι και σενάριο προώθησης σοκολάτας.

- Καινούργιος δίσκος, καινούργιο single και καινούργια σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου. Σε κυνηγάει απ’ ό,τι φαίνεται το... καινούργιο.
Δεν μπορώ να καταλάβω και στο ορκίζομαι δεν ξέρω πώς βγήκε και από πού αυτό το σενάριο! Δεν υπάρχει τίποτα στην πραγματικότητα. Η Κατερίνα, που τη συμπαθώ, έχει έρθει δυο τρεις φορές στο μαγαζί με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα Καινούργιου. Είμαι μόνος μου και μόνος μου έκανα ποδαρικό στο σπίτι μου και μακάρι να με διαψεύσεις σε αυτά που σου δηλώνω. Δεν έχω διάθεση αυτήν την εποχή και δεν χρειάζομαι ερωτική αγκαλιά...

- Κατά καιρούς, σου έχουν χρεώσει σχέσεις με διάφορες επώνυμες κυρίες…
Δεν έχω δώσει ποτέ τροφή για σχόλια. Να είσαι βέβαιος, έχω πολλές φίλες που τις αγαπώ και με αγαπάνε. Στο φινάλε, γυναίκες μου χρεώνουν, δεν μου χρεώνουν άντρες για να ενοχληθώ.

- Συνεχίζεις να είσαι φίλος με την Εριέττα Κούρκουλου;
Είναι ένα έξυπνο και υπέροχο κορίτσι, είμαστε φίλοι και μιλάμε στο τηλέφωνο στο Λονδίνο όπου σπουδάζει. Γνωριστήκαμε πριν από καιρό σε ένα καφέ όπου καθόμασταν σε διαφορετικές παρέες και μέσω κοινών φίλων ήρθαμε σε επαφή. Μου λείπει πολύ, αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο και μαθαίνω τα νέα της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα