Εφιάλτης για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Εφιάλτης για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο δημοφιλής ηθοποιός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βιώνει στο μέγιστο την αγριότητα που κυριαρχεί στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος, ιδιαίτερα γλυκός άνθρωπος, ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από τη διπλή βαρβαρότητα των τελευταίων ημερών.

Εκτός του ότι έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο του το σπίτι, μία εβδομάδα αργότερα άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσπαθεί με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει να ηρεμήσει τους φίλους και συνεργάτες αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα είναι απανωτά.

Ο ωραίος της TV βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλώ» στο θέατρο «Αθηνά», στην οδό Πατησίων και Δεριγνύ. Μία ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά, με ένα έργο που έχει ξεχωρίσει τελευταία. Ο ίδιος γέλασε με την ψυχή του, αλλά στο τέλος το γέλιο τού βγήκε ξινό, αφού δεν μπορούσε να διανοηθεί τι τον περίμενε φεύγοντας από το θέατρο.

Μετά την παράσταση κατευθύνθηκε παραπλεύρως στην οδό Μαυρομματέων, μπροστά από τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο, όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Με το που έφτασε, ο ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Επαθε σοκ. Αντί για το αυτοκίνητό του, αντίκρισε... καμένες λαμαρίνες.

Πρόκειται για ένα σπορ διθέσιο, γκρι χρώματος Ι.Χ., που άγνωστοι πυρπόλησαν μπροστά στα μάτια περαστικών. Λίγο αργότερα από την αστυνομία στην οποία απευθύνθηκε πληροφορήθηκε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 9.00 η ώρα και παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής, που ειδοποιήθηκε από διερχομένους, δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί η καταστροφή.

«Ολα καλά με το αμάξι, το οποίο δεν υπάρχει πλέον. Κάηκε. Το κάψανε. Αυτό συνέβη στην προσωπική μου ζωή. Δυστυχώς ζούμε δύσκολες ημέρες, υπήρξε ένας εμπρησμός, το αντιμετωπίζουμε με την ασφαλιστική και θα δούμε. Είναι περίεργες ημέρες. Δεν βρέθηκε ποιος το έκανε. Τίποτα. Οταν πήγα στον τόπο όπου έγινε το συμβάν και το είδα καμένο, ήταν λίγο τρομακτικό» δήλωσε ο ηθοποιός χθες το πρωί στο «Πρωινό mou». Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει και δεν ήθελε να σχολιάσει περισσότερο το άτυχο για κείνον συμβάν.

Το σοκ πάντως για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ήταν ισχυρό, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει τη βαρβαρότητα και την αγριότητα της πόλης. Κι αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες έζησε μια εξίσου δυσάρεστη εμπειρία, μιας και έπεσε θύμα κλοπής. Αγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και έκλεψαν πολύτιμα γι’ αυτόν αντικείμενα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα