Νταλάρας: Η αφετηρία και το τέλος μου είναι η αριστερά

Δυο μεγάλες συναυλίες αλληλεγγύης για τη στήριξη Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων θα δώσουν στο θέατρο Πάλλας η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού .

Σε συνέντευξή με αφορμή αυτές τις δυο συναυλίες στις οποίες οι καλλιτέχνες μετέχουν αφιλοκερδώς ο Γ. Νταλάρας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την δική του αφετηρία και για το πόσο αριστερή βρίσκει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτηση: Έχετε δηλώσει πως αφετηρία σας είναι η Αριστερά. Πόσο Αριστερή πιστεύετε ότι είναι η σημερινή κυβέρνηση, πώς κρίνετε τη μέχρι τώρα διακυβέρνηση της χώρας, από τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Η αφετηρία μου και το τέλος μου. Δεν είναι ώρα για κριτική μέσα από συνεντεύξεις. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Χρειάζεται περίσκεψη και υπομονή» απάντησε.

Μιλώντας για την κατάσταση γενικώς σημείωσε « Μου έλεγε η μάνα μου ότι μετά από μια περίοδο κοινωνικής ευκολίας, έρχεται πάντα η κρίση και το κυνηγητό... Για αυτό πρέπει να είμαστε «ετοιμοπόλεμοι» στα δύσκολα. Και πάνω απ’ όλα αλληλέγγυοι...»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα