Πανελλήνιες με εύκολα Λατινικά και ηλεκτρολογία, δύσκολη Χημεία

Ολοκληρώθηκε ο βασικός κορμός των μαθημάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2012 σήμερα Παρασκευή 1 Ιουνίου και οι μαθητές εξετάστηκαν στα Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης – Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Βατά ήταν τα θέματα των Λατινικών και της Ηλεκτρολογίας.

Για καλά προετοιμασμένους μαθητές ήταν τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στην ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (τεχνολογικής ). Πολλές ήταν οι ερωτήσεις των υποψηφίων που ζητούσαν διευκρινίσεις για αρκετά σημεία των θεμάτων, ωστόσο, όπως μας λέει το υπουργείο Παιδείας, ανάλογες ερωτήσεις γίνονται κάθε χρόνο για τα θέματα στο συγκεκριμένο μάθημα.

Κλιμακούμενης δυσκολίας και χωρίς ασάφειες ήταν τα θέματα της Χημείας στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές των πανελλαδικών. Τουλάχιστον δύο ερωτήματα δυσκόλεψαν πολύ τους υποψηφίους που προσήλθαν την Παρασκευή να διαγωνιστούν. Πάντως τα θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα, αλλά απαιτούσαν πολλή ώρα για την επίλυση τους.

Δείτε όλα τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα