Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε επώνυμα μαγιό για γυναίκες;

Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε επώνυμα μαγιό για γυναίκες;

Τα μαγιό για γυναίκες είναι το must του καλοκαιριού. Εκτός από την άνεση και την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αναδικνύουν το στυλ και την μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Αν πιστεύετε ότι χρειάζονται αμέτρητες ώρες για να επιλέξετε επωνυμα μαγιο γυναικεια είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε ότι δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο.

Κάθε γυναικείο σώμα έχει συγκεκριμένο σωματότυπο, που ορίζεται από διάφορους παράγοντες: το μπούστο, τους γοφούς, τους ώμους, τη μέση, κτλ. Όταν γνωρίζετε τον σωματότυπό σας, μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή μαγιό, που εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας και σας προσδίδει ξεχωριστό στυλ. Όταν, λοιπόν, επιλέγετε επωνυμα μαγιο γυναικεια και γυναικεία beachwear https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/moda-paralias φροντίστε να έχετε πάντα κατά νου:

. Tον σωματότυπό σας

Αν έχετε σώμα σε σχήμα κλεψύδρας, επιλέξτε επωνυμα μαγιο γυναικεια με έντονα μοτίβα ή μπικίνι με ψηλή μέση, που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τις ισορροπημένες καμπύλες του σώματός σας. Τα σώματα σε σχήμα αχλαδιού έχουν συνήθως στενότερους ώμους και φαρδύτερους γλουτούς. Γι’αυτό, καλό είναι να επιλέξετε μαγιό με μοτίβα στο πάνω μέρος και μονόχρωμα ή σε σκούρες αποχρώσεις στο κάτω μέρος και ψηλά κοψίματα στα πόδια. Ο σωματότυπος σε σχήμα μήλου έχει πιο στρογγυλεμένη κοιλιά. Επιλέξτε ολόσωμα μαγιό ή tankini, που θα τραβήξουν την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματός σας και θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας. Για αθλητικό σωματότυπο, μπορείτε να δημιουργήσετε το εφέ της καμπύλης επιλέγοντας μαγιό με βολάν, διακοσμητικά ή κοψίματα.

. Το χρώμα του δέρματός σας

Το χρώμα της επιδερμίδας σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου μαγιό. Αν έχετε δέρμα σε μεσαίο ή σκούρο τόνο, καλό είναι προτιμήσετε μαγιό με έντονα χρώματα. Αντίθετα, αν έχετε λευκό δέρμα, προτιμήσετε πιο σκούρα χρώματα, καθώς τα φωτεινότερα τείνουν να δείχνουν ξεθωριασμένα πανω σας, ενώ κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται χλωμό.

. Το υλικό του μαγιό

Όταν αγοράζετε επωνυμα μαγιο γυναικεια είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα από απαλά και διαπνέοντα υλικά, με μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό της θάλασσας, το χλώριο και την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, μαγιό με ελαστικότητα για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Ένα μείγμα polyester και elastane, εκτός από την καλή εφαρμογή, θα εξασφαλίσει και ότι το μαγιό σας δεν θα ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου. Μία άλλη εναλλακτική είναι το νάιλον, ένα υλικό μαλακό αλλά ανθεκτικό, με κύριο πλεονέκτημα την μεγάλη ανθεκτικότητά του στην υπεριώδη ακτινοβολία και το χλώριο.

  • Αν η σκέψη του μαγιό σάς αγχώνει, ακολουθούν έξυπνα tips που θα σας κάνουν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να βγείτε στις παραλίες με αυτοπεποίθηση:
  • Επιλέξτε κομμάτια που τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Γι’αυτό, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι σας πηγαίνει καλύτερα.
  • Για να τονίσετε τα δυνατά σημεία του σώματός σας, επιλέξτε μαγιό με ζωηρά χρώματα, οριζόντιες ρίγες ή μεγάλα, έντονα μοτίβα. Αντίθετα, για να κρύψετε μία ατέλειά σας, προτιμήστε πιο σκούρα χρώματα. Οι σκούρες αποχρώσεις τείνουν να καλύπτουν τις ατέλειες και δείχνουν το σώμα πιο αδύνατο.
  • Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός πιο πλούσιου μπούστου, επιλέξτε βολάν ή διακοσμητικά στοιχεία που θα δώσουν έμφαση στο σημείο.
  • Αν θέλετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά, επιλέξτε ένα μαγιό με ψηλά κοψίματα.
  • Αν θέλετε να φαίνεστε σέξι αλλά αποφεύγετε το μπικίνι, μπορείτε να επιλέξετε ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ.
  • Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα κομψό παρεό, που θα δώσει μία casual αλλά και σέξι πινελιά.
  • Πιάστε τα μαλλιά σας σε ψηλό κότσο, θα σας κάνει να φαίνεστε πιο κομψή και αδύνατη.

Υπάρχουν αμέτρητα μαγιό στην αγορά και ανάμεσά τους το ιδανικό μαγιό που θα σας συντροφεύσει κάθε καλοκαίρι. Μην ξεχνάτε να επιλέγετε πάντα τα μαγιό με βάση τον σωματότυπό σας, το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας και κυρίως αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα, ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα