Μακιγιάζ ματιών: Μια μόνο πινελιά που θα σβήσει 10 χρόνια από το πρόσωπό σας

Μακιγιάζ ματιών: Μια μόνο πινελιά που θα σβήσει 10 χρόνια από το πρόσωπό σας

Μία κίνηση στο καθημερινό μακιγιάζ είναι ικανή να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο και να δώσει νεανική όψη στο βλέμμα μας.

Το μακιγιάζ αποτελεί μία δίοδο για να κρύψουμε ατέλειες αλλά και να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας, με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο ευδιάθετες όταν είμαστε βαμμένες.

Το πιο περίπλοκο σημείο στο πρόσωπό μας είναι ίσως τα μάτια μας, καθώς η κούραση της ημέρας, οι προβληματισμοί ή ό,τι επικρατεί μέσα σας καθρεφτίζεται αυτόματα εκεί. Οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές γραμμές μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους από νεαρή ηλικία αλλά και τη ζωή μας δυσκολότερη.

Πέρα από μία προσεκτική φροντίδα της περιοχής γύρω από τα μάτια με μία κρέμα ή ένα serum αλλά και το σωτήριο concealer, υπάρχει ένα κόλπο με το οποίο μπορούμε να κλέψουμε χρόνια από το πρόσωπό μας!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι μία λευκή ή ασημί σκιά την οποία θα εφαρμόσουμε στο inner eye, το σημείο δηλαδή που βρίσκεται κοντά στη μύτη. Μάλιστα, μπορούμε να μην εφαρμόσουμε καν άλλες σκιές ή eye liner και να ολοκληρώσουμε το look μόνο με λίγη mascara.

Αυτόματα το βλέμμα μας θα γίνει πιο φωτεινό, τα μάτια μας θα φαίνονται ξεκούραστα και το πρόσωπό μας θα έχει πιο νεανική όψη.

Πηγή: vwoman.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα