3 τρόποι να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας μετά τα 50

3 τρόποι να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας μετά τα 50

Προσπαθώντας να ισορροπήσουν το ρόλο της μητέρας, της συζύγου, της νοικοκυράς και της καριερίστα, πολλές γυναίκες ξεχνούν πως εκτός από τους άλλους, πρέπει να φροντίζουν και τον ίδιο τους τον εαυτό. Με αφορμή της διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, σας καλούμε να ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας, ανανεώνοντας την εμφάνισή σας και εκφράζοντας την πιο θηλυκή πλευρά σας. Ιδού οι μικρές αλλαγές, που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη διάθεσή σας:

Αλλάξτε κούρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από την αλλαγή του κουρέματος. Αν διατηρείτε εδώ και χρόνια το ίδιο μεσαίου μήκους κούρεμα ή το ίδιο κλασικό καρέ, ίσως έχει έρθει η ώρα να ανανεωθείτε υιοθετώντας μία από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς. 

Δοκιμάστε ένα φιλαριστό cut για να χαρίσετε πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας, ένα πολύ κοντό καρέ για να χαρίσετε γαλλικό αέρα στην εμφάνισή σας ή απλά διανθίστε το τωρινό κούρεμά σας με πλαϊνή φράντζα ή αφέλειες κι αμέσως θα νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να αυξάνεται και τη διάθεσή σας να βελτιώνεται. 

Καλύψτε τα λευκά

Τα λευκά και γκρίζα μαλλιά όχι απλά είναι κοινωνικά αποδεκτά, αλλά μάλιστα έχουν εξελιχθεί σε μία από τις πλέον κορυφαίες τάσεις. Αν ωστόσο νιώθετε πως σας στερούν την αυτοπεποίθηση, δεν έχετε παρά να τα καμουφλάρετε χρησιμοποιώντας μια μάσκα μαλλιών με χρώμα. 

Οι νέες Color Refresh & Shine της Lorvenn hair professionals συνδυάζουν τις θρεπτικές ιδιότητες μιας μάσκας με το χρωματικό αποτέλεσμα μιας ημι-μόνιμης βαφής. Μπορούν μέσα σε 10 μόλις λεπτά να καμουφλάρουν τα λευκά και ταυτόχρονα να παρατείνουν τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών ανάμεσα στις βαφές, χαρίζοντάς τους λάμψη κι ένα έξτρα boost χρώματος. 

Η περιποιητική σύνθεση της Color Refresh & Shine Mask είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Babassu, γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που επαναφέρουν τη λάμψη και τονώνουν την τρίχα και εκχύλισμα Murumuru για τις περιποιητικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Με λίγα λόγια, η Color Refresh & Shine Mask χαρίζει απαλότητα, φυσική λάμψη και επαναφέρει την ελαστικότητα των μαλλιών ενώ χάρη στα μόρια εναπόθεσης χρώματος που περιέχει, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα που τονίζει τον τόνο των βαμμένων σας μαλλιών.

Θα τη βρείτε σε επτά υπέροχες ημι-μόνιμες αποχρώσεις, Brown, Cappuccino, Apricot Pink, Rose, Silver, Grey, και Gold, για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει ανάλογα με το πόσο φυσικό ή έντονο θέλετε να είναι το νέο σας look.

Φορέστε ένα έντονο κραγιόν

Τα nude κραγιόν έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας, καθώς είναι "εύκολα", κολακευτικά και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και look. Τίποτα ωστόσο δεν συγκρίνεται με την αυτοπεποίθηση που χαρίζει ένα statement lip look με έντονο χρώμα. Ιδανικά επιλέξτε ένα κραγιόν σε φωτεινό κόκκινο χρώμα με μπλε υπότονο και με satin ή glossy φινίρισμα για να κάνετε το χαμόγελό σας να δείχνει πιο λαμπερό, να τονίσετε τα χείλη σας και ταυτόχρονα να τα κάνετε να δείχνουν πιο σαρκώδη. 

Πηγή: harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα