Χέιλι Μπίμπερ: Το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Χέιλι Μπίμπερ: Το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Παρόλο που το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, είναι μόλις 24 χρόνων, γνωρίζει πολύ καλά ότι η περιποίηση της επιδερμίδας της και κυρίως του προσώπου της αποτελεί το Α και το Ω για μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση, τώρα και μελλοντικά. Με τα πλάνα του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Ελλάδα και την αψεγάδιαστη εικόνα της Χέιλι να κάνει το γύρο του κόσμου, δεν ήταν λίγες εκείνες που αναρωτήθηκαν ποιο είναι εκείνο το προϊόν που, εκτός από την ηλικία της, της προσφέρει αυτή την αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Χάιλι Μπίμπερ: Το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ
Όπως αποκαλύπτει το thelist.com η Χέιλι Μπίμπερ παίρνει πολύ σοβαρά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακολουθεί ένα περίπλοκο σχήμα. Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για τη φροντίδα της επιδερμίδας της, η Μπίμπερ τη διατηρεί αρκετά απλή. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, μιας πρόσφατης συνέντευξής της στο περιοδικό Allure, το 24χρονο μοντέλο αποκάλυψε το μυστικό της περιποίησης της επιδερμίδα της, το οποίο δεν είναι άλλο από τη χρήση ορού βιταμίνης C.

Η ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη C προστατεύει το δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις ελεύθερες ρίζες (ασταθή μόρια στον αέρα που προκαλούν βλάβες) και τη ρύπανση, ενώ φωτίζει την επιδερμίδα, βελτιώνει τα θέματα υφής και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ωστόσο, εκτός από τη χρήση μιας σειράς ευεργετικών προϊόντων, όπως ο ορός βιταμίνης C που αναφέραμε παραπάνω, η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ φροντίζει πάντα το δέρμα της να είναι καθαρό. «Το ένα πράγμα που άρχισα να κάνω μέσα στην καραντίνα που άλλαξε πραγματικά το δέρμα μου πριν από μερικούς μήνες ήταν ο διπλός καθαρισμός», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Allure. «Ο διπλός καθαρισμός ήταν πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι αλλαγής για μένα», συμπλήρωσε.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα