Dancing with the stars 2: Απόψε η πρεμιέρα. Παρασκήνια

Ολα είναι έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα του talent show στον ΑΝΤ1. Πριν από λίγες ημέρες, οι διαγωνιζόμενοι σταρ συναντήθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί για να γυρίσουν πλάνα για τους τίτλους αρχής της εκπομπής. Η «Espresso της Κυριακής» τρύπωσε στο γύρισμα, είδε κι άκουσε τα πάντα και σας μεταφέρει ό,τι γίνεται στα παρασκήνια του πολυαναμενόμενου show.

Χαμόγελα αλλά και άγχος. Χορευτικές φιγούρες αλλά και πολλές, πάρα πολλές μελανιές. Συναγωνισμός αλλά, όπως τονίζουν, όχι ανταγωνισμός. Αυτά είναι μερικά από όσα είδαμε αλλά και συμπεράναμε παρακολουθώντας τους σταρ να ετοιμάζονται για το πρώτο τους γύρισμα εν όψει της σημερινής πρεμιέρας του «Dancing with the stars». 

Παρόντες στο studio Kappa ήταν όλοι εκτός από τη Ναταλία Δραγούμη. Ο λόγος που η ηθοποιός απουσίαζε ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της στη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό το γύρισμα μαζί με τον παρτενέρ της Uri Dimitrov έγινε την επόμενη ημέρα που ήρθε στην Αθήνα. Οι υπόλοιποι σταρ αντάλλασσαν απόψεις μεταξύ τους, παραπονιόντουσαν για τις σκληρές πρόβες και ιδιαίτερα οι γυναίκες σύγκριναν τις… μελανιές τους.

Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες έχουν εμφανή στα σώματά τους τις… προσπάθειες των παρτενέρ τους να τις μυήσουν στα μυστικά της τέχνης του χορού. Βεβαίως, μπορεί όλοι να υποστηρίζουν ότι δεν ανταγωνίζονται αλλά συναγωνίζονται και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά είναι λογικό ότι κανείς από τους σταρ δεν θέλει να είναι ο χειρότερος. Ετσι, αρκετές φορές μεταξύ της πλάκας που έκαναν πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για τα χορευτικά και τις φιγούρες των αντιπάλων.

Χαρακτηριστικό τού πόσο σοβαρά έχουν πάρει τη συμμετοχή τους είναι ότι αρκετοί από τους διαγωνιζομένους προσπαθούσαν να βρουν κάποιον απομονωμένο χώρο στο studio Kaappa για να κάνουν πρόβα με τους παρτενέρ τους, χωρίς όμως να τους δουν οι υπόλοιποι και να «κλέψουν» τα μυστικά τους! Βεβαίως, η Ελεονώρα Μελέτη έχει άγχος να είναι καλύτερη όχι μόνο από τους φετινούς σταρ αλλά και από την Ευγενία Μανωλίδου, αφού ο Ηλίας Λαδάς, που είναι ο παρτενέρ της, πέρυσι ήταν με τη μαέστρο.

Αρκετές φορές η παρουσιάστρια του STAR ρωτά τον χορευτή αν κάνει τις φιγούρες καλύτερα από τη Μανωλίδου. Αγχωμένη επίσης είναι και η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού ο παρτενέρ της Θοδωρής Παναγάκος είναι αυτός που κέρδισε πέρυσι μαζί με την Ερρικα Πρεζεράκου. Οπως είπαμε, το άγχος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό όλων των διαγωνιζομένων και είναι φυσικό, αφού κανείς από τους συμμετέχοντες δεν είχε ασχοληθεί προηγουμένως ιδιαίτερα με τον χορό και όλοι πήραν την απόφαση να αποδεχτούν την πρόταση του ΑΝΤ1 λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του talent show.

Την Πέμπτη το βράδυ πάντως, που έγινε η πρώτη επίσημη πρόβα όλων, το άγχος φούντωσε ακόμα περισσότερο, αφού ο καθένας ανακάλυψε τα «όπλα» των υπολοίπων. Και μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη χορογραφία, θέλουν όμως να τελειοποιήσουν την εμφάνισή τους. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ένα πρόσθετο άγχος των περισσοτέρων είναι η σειρά που θα εμφανιστούν, μια και κανείς δεν ήθελε να εμφανιστεί πρώτος αλλά ούτε και τελευταίος. Για να τους κρατήσουν μάλιστα σε μεγαλύτερη αγωνία, η παραγωγή τους ανακοίνωσε την τελική σειρά εμφάνισης αργά χθες το βράδυ. Ποιοι θα αποδειχτούν καλοί χορευτές και ποιοι θα μείνουν έξω από… το χορό θα το βλέπουμε από απόψε και για τους επόμενους μήνες…


ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ: Ξέρει τα μυστικά...

Παρούσα στο γύρισμα ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου. Η περσινή διαγωνιζόμενη μπορεί να μην κέρδισε τον πρώτο κύκλο του «Dancing with the stars» αλλά κατάφερε να κερδίσει καθημερινή εκπομπή με θέμα το talent show. Μάλιστα, αν και πήγε στο γύρισμα των φετινών διαγωνιζομένων για να κάνει γύρισμα για τη δική της εκπομπή, τελικά δέχτηκε περισσότερες ερωτήσεις από τους σταρ από αυτές που τους έκανε. Ολοι ρωτούσαν την παρουσιάστρια του «Dancing with the stars Daily» τι γίνεται στα live, πώς πρέπει να αντιδρούν στην κριτική, ενώ κάποιες από τις διαγωνιζόμενες προσπαθούσαν να μάθουν πότε θα φύγουν οι μελανιές από το σώμα τους! Η Ευγενία Μανωλίδου τις καθησύχασε αλλά τους είπε και αρκετά από τα μυστικά που είχε καταφέρει να μάθει μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show.


ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: Πιο αυστηρή με... τους κριτές!

Αν και αρκετοί περίμεναν ότι θα συναντούσαν τη Ζέτα Μακρυπούλια, τελικά διαπίστωσαν ότι η παρουσιάστρια είχε άλλη μέρα γύρισμα. Ωστόσο, η Ζέτα έχει δηλώσει πολλές φορές στα στελέχη της εταιρείας παραγωγής ότι φέτος θα είναι πιο αυστηρή… με την κριτική επιτροπή. Μπορεί πέρυσι να άφηνε ασχολίαστα πολλά από αυτά που έλεγαν οι κριτές για τους διαγωνιζομένους, φέτος όμως είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό των σταρ και να τους υπερασπιστεί ακόμα και ερχόμενη σε κόντρα με την κριτική επιτροπή.


ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΑΤΣΑΚΗ: Στο πλευρό των σταρ  

Ιδιαίτερο άγχος είχαν οι σταρ να μάθουν αν απόψε θα υπάρξει αποχώρηση, αφού κανείς δεν θέλει αν φύγει από το πρώτο live. Ετσι, ένιωσαν ανακουφισμένοι όταν η Μαρία Σινατσάκη, που θα είναι μαζί τους στο green room, τους ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως στο πρώτο live δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι οι άντρες σταρ θα διαγωνιστούν στο ταγκό και οι γυναίκες θα χορέψουν τσα τσα.


Κριτική επιτροπή: Ας αρχίσουν οι χοροί

Εχει αποδείξει ότι και αγαπά αλλά και γνωρίζει πολλά για την τέχνη του χορού. Ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και την τέχνη της τηλεόρασης, θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή και, όπως δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής», ας αρχίσουν οι χοροί! «Εχοντας στη σκέψη μου το γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, ξεκινάμε με την ευχή να κερδίσουν οι καλύτεροι για να μπορέσει και ο κόσμος να χαρεί ένα όμορφο τηλεοπτικό πρόγραμμα».

Στις υπόλοιπες δύο καρέκλες θα κάθονται όπως και πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και ο Φωκάς Ευαγγελινός, αλλά στην τέταρτη καρέκλα θα βρίσκεται η περσινή νικήτρια του «Dancing with the stars» Ερρικα Πρεζεράκου, η οποία δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη που κέρδισε και τη θέση στην κριτική επιτροπή. «Νιώθω πολλή χαρά που θα συμμετέχω φέτος στο show ως κριτική επιτροπή. Το “Dancing with the stars” έχει μια καταπληκτικά ενέργεια.

Πέρυσι, συμμετέχοντας στο διαγωνιστικό κομμάτι ένιωσα την πολύ καλή πρόθεση των κριτών, τη δυσκολία των προβών και της χορογραφίας, και κυρίως την αγάπη του κόσμου για όλο αυτό. Φέτος, από τη θέση της κριτικής επιτροπής θα μοιραστώ και πάλι τα ίδια δυνατά συναισθήματα με τους συμμετέχοντες. Εύχομαι και ο κόσμος να ζήσει για δεύτερη χρονιά το DWTS με την ίδια ένταση, καθώς η συμβολή του είναι καθοριστική για τον φιλανθρωπικό σκοπό του show».


HOT COUPLES: Τα ζευγάρια που θα απολαύσουμε σήμερα το βράδυ στο πλατό του talent show είναι τα εξής:

Ελεονώρα Μελέτη - Ηλίας Λαδάς
Μαριέττα Χρουσαλά - Θοδωρής Παναγάκος
Ναταλία Δραγούμη - Uri Dimitrov
Μαρία Τσουρή - Πάνος Ξυλάς
Νίκη Ξάνθου - Δημήτρης Κρανιάς
Νατάσα Καλογρίδη - Βαγγέλης Χολέβας
Αγγελική Ηλιάδη - Ηλίας Μπούτσης
Νάντια Μπουλέ - Θανάσης Πισανίδης
Αργύρης Αγγέλου - Εμιλυ Ματθαικάκη
Κώστας Μαρτάκης - Μαρία Αντιμισάρη
Γιώργος Χρανιώτης - Τζένη Νικολέτζου
Γιώργος Γερολυμάτος - Φωτεινή Παπασταύρου
Νάσος Γαλακτερός - Αννα Πολύζου
Τρύφωνας Σαμαράς - Κλόντια-Αννα Στόγια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα