Ράνια Τζίμα: «Χρόνια μετά, αυτή η υπόθεση στοιχειώνει πολλές φορές τη σκέψη μου»

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 38 άτομα
Ράνια Τζίμα: «Χρόνια μετά, αυτή η υπόθεση στοιχειώνει πολλές φορές τη σκέψη μου»

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, στο νέο τεύχος του περιοδικού Vita και τη Μικαέλα Θεοφίλου.

Η έμπειρη anchorwoman μίλησε για τη διαδρομή της στην ενημέρωση, τις προκλήσεις του επαγγέλματος, αλλά και για την είδηση που – όπως παραδέχτηκε – εξακολουθεί να τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα.

«Η δουλειά μας απαιτεί πειθαρχία αθλητή»
Αναφερόμενη στα έξι χρόνια που παρουσιάζει το δελτίο του MEGA, η Ράνια Τζίμα σημείωσε:

«Σε γενικές γραμμές, δεν ξεχωρίζω το δελτίο ειδήσεων από οποιαδήποτε άλλη έκφανση της δουλειάς μου. Όσο μεγαλώνουμε, αισθανόμαστε βαρύτερα την ευθύνη που μας αναλογεί. Ως χαρακτήρας, νομίζω ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου στα δομικά στοιχεία μου. Αντίθετα, νομίζω πως φάνηκαν ακόμα περισσότερο – ο αυθορμητισμός, ο παρορμητισμός αλλά και η ευαισθησία μου».
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις απαιτήσεις του ρόλου της, λέγοντας πως η δουλειά αυτή ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Διαβάστε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.  Ο νέος παράνομος έρωτας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα