Τρεις εβδομάδες πριν ρίξει αυλαία στον φετινό του κύκλο, το J2US ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Το μουσικό σόου είχε, μάλιστα, μια σημαντική αλλαγή αυτή τη βραδιά μιας και ο Σταμάτης Φασουλής απουσίαζε προγραμματισμένα από την κριτική επιτροπή.
Έτσι, την θέση του δημοφιλούς καλλιτέχνης, δίπλα στη σύζυγο του, πήρε ο Διονύσης Σχοινάς προκειμένου να συμβάλλει κι εκείνος στη βαθμολογία μαζί με την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Όλα τα ζευγάρια ανέβηκαν εκ νέου στην πίστα του J2US για να κερδίσουν τόσο την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή όσο και τις περισσότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.
Ο συμψηφισμός των δυο άλλωστε, βαθμολογίας και ψηφοφορίας, είναι αυτός που δείχνει πάντα στο J2US τον δρόμο της εξόδου σε κάποιο ζευγάρι στο κλείσιμο της κάθε βραδιάς. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που οι τηλεθεατές, ειδικά στον φετινό κύκλο του μουσικού προγράμματος, έχουν διαφωνήσει με τους βαθμούς των κριτών με τις ψήφους να υπερισχύουν στην τελική απόφαση.
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τούτη τη βδομάδα ισοψήφησαν όλοι πλην δυο. Δηλαδή ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Μανώλης Κλωνάρης με τη Ζωή Παπαδοπούλου, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου.
Στην αντίθετη πλευρά, δηλαδή τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, βρέθηκαν η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr
Διαβάστε ακόμα: Χαμός με τη Μίνα Καραμήτρου: Προσπαθεί να μην γελάσει on air με τον μελισσοκόμο με τις τζίβες