Στέφανος Κασσελάκης: Η μητέρα του 13χρονου που του επιτέθηκε φραστικά μιλά στο T-Live

Στέφανος Κασσελάκης: Η μητέρα του 13χρονου που του επιτέθηκε φραστικά μιλά στο T-Live

Αντιμέτωπος με μία φραστική ομοφοβική επίθεση βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, την ώρα που ήταν στο βήμα της εκδήλωσης, άκουσε έναν 13χρονο νεαρό να τον υβρίζει χυδαία, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ. Η ομοφοβία, ξέρετε, είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει», απάντησε με χαρακτηριστική ευγένεια εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του.

Σε συνέχεια του περιστατικού, ο 13χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούσε να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του.

Η μητέρα του ανήλικου μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού για το απρεπές σκηνικό, εκφράζοντας τη μετάνοια του γιου της.

«Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να το αποδεχτούν. Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του. Και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει: έτσι μου βγήκε. Εγώ δε μπορώ να πω από πλευράς μου δεν μπορώ να πω. Γιατί να πω ότι τα είχε ακούσει μέσα στην οικογένεια αυτά; Όχι! Συζητάμε, ακούμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα