Eurovision: Το Μαξίμου εισηγείται η επιλογή τραγουδιού να γίνεται με ψηφοφορία κοινού – Οι βολές Μαρινάκη

Eurovision: Το Μαξίμου εισηγείται η επιλογή τραγουδιού να γίνεται με ψηφοφορία κοινού – Οι βολές Μαρινάκη

Σφόδρα ενοχλημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου (καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών) για την Μαρίνα Σάττι που θέλησε να κάνει δική της εξωτερική πολιτική, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να επανέρχεται χθες στο ζήτημα και να δηλώνει ευθέως ανάμεσα στα άλλα: «αυτό που θέλω να πω ως προσωπικό σχόλιο, όταν κάποιος ―και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις― εκπροσωπεί μια χώρα, ακόμα και σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του. Τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το Μαξίμου δεν αφήνει το θέμα να ξεχαστεί. Πέραν της μεταφοράς της δυσφορίας του προς την διοίκηση της ΕΡΤ, προτίθεται να εισηγηθεί ώστε ο θεσμός της εγκρίσεως του τραγουδιού να γίνεται πλέον με ψηφοφορία του κοινού και όχι με… απευθείας ανάθεση που κάνει τώρα (δηλαδή κάνει ό,τι θέλει) η ΕΡΤ.

Eurovision: Η συγγνώμη του χορευτή
Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις, ο Yasin Ahmetoğlu με ένα stοry του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητά συγγνώμη και εξηγεί πως πρόκειται για παρεξήγηση.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη λεκτική παρεξήγηση, κατά τη διάρκεια μίας μικρής συνέντευξης που δώσαμε μετά την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με τη Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη την είδαμε εντελώς διαστρεβλωμένη», γράφει αρχικά.

Συνεχίζει λέγοντας: «Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι, δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης και ο Huso είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμάνια. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να ζουν ειρηνικά»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα