Μαρίνα Σάττι: Αν ήθελα να τοποθετηθώ επίσημα, δεν θα το έκανα έτσι, απαντά για τα χασμουρητά

Μαρίνα Σάττι: Αν ήθελα να τοποθετηθώ επίσημα, δεν θα το έκανα έτσι, απαντά για τα χασμουρητά

Στα χασμουρητά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Eurovision, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε το Ισραήλ στον μεγάλο διαγωνισμό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι κατά την άφιξή της στην Αθήνα.

Δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν τη Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από τη Σουηδία με την 11η θέση στον τελικό της Eurovisio, και τη ρώτησαν μεταξύ άλλων και για τα πολυσυζητημένα χασμουρητά, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

«Τον τελευταίο καιρό λόγια ή προθέσεις παρερμηνεύονταν», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: Μετά από μία ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε κουρασμένοι και χαλαροί και μπροστά μας υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων με τους οποίους χαζολογούσασε.

Αν το συγκεκριμένο κομμάτια απομονώθηκε… αν ήθελα να κάνω official statement, δεν θα το έκανα έτσι, χαζομάρα μου που θεώρησα ότι είχε φύγει το focus από πάνω μου».

«Και ο Ολλανδός, όταν μιλούσα εγώ, είχε βάλει μία μπλούζα στο κεφάλι του και κοιμόταν», σημείωσε.

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σάτι αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που την ήθελε να είχε φαρυγγίτιδα την ημέρα του Ημιτελικού. «Δεν είχα πυρετό, απλώς είχα κρυώσει πάρα πολύ», είπε.

Πηγή: .newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα