Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision – Ήταν μία τρομερή εμπειρία

Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision – Ήταν μία τρομερή εμπειρία

Η Μαρίνα Σάττι που ξεσήκωσε το κοινό  με το «Ζάρι» και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στο Μάλμε της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην Eurovision, έκανε λόγο για «μία τρομερή εμπειρία», μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη», δήλωσε.

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια η Μαρίνα Σάττι έφερε αέρα Ελλάδας στο Μάλμε, χόρεψε και έκανε τους Eurofans να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χορέψουν μαζί της φωνάζοντας το χαρακτηριστικό «Τα, τα, τα..».

Αμέσως μετά την μπαλάντα της Λετονίας βγήκε στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους 4 χορευτές της και «έκανε χαμό» δίνοντας κέφι και χαρά σε ολόκληρη την αρένα.

Μόλις ξεκίνησε η μελωδία του τραγουδιού η αρένα «τρελάθηκε» στα ζητωκραυγάσματα, τα χειροκροτήματα και αποθεώθηκε από όλους όσους την απόλαυσαν live.

«Ώπα, ώπα, ώπα. Είναι ένα αυθεντικό ελληνικό groove από την Μαρίνα Σάττι, και μας έχει πάρει όλους να χορεύουμε – μαντήλια στο χέρι!», έγραψε η Eurovision για την ελληνική συμμετοχή. 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα