Survivor 2024 - spoiler 12/5: Οι ασυλίες μαζί με Survivor All Star ξεκινούν - Ποια ομάδα κερδίζει την 1η

Survivor 2024 - spoiler 12/5: Οι ασυλίες μαζί με Survivor All Star ξεκινούν - Ποια ομάδα κερδίζει την 1η

Το Survivor 2024 και το Survivor All Star της Τουρκίας ενώνουν τις δυνάμεις του για τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης. Spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία.

Τα δύο ριάλιτι γίνονται ένα για τους επόμενους αγώνες ασυλίας μέχρι τη διάλυση των ομάδων και το πέρασμα στο ατομικό παιχνίδι που προς το παρόν παίρνει παράταση μέχρι νεωτέρας από την παραγωγή.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί το Survivor τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να εξασφαλιστεί πως οριοθετούνται οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι την τελική τετράδα και την επιστροφή στο Γαλάτσι. Διαφορετικά θα έπρεπε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τον Μεγάλο Τελικό έναν μήνα νωρίτερα, κάτι που σίγουρα ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα ήθελε.

Survivor 2024 spoiler 12/5: Όλες οι αλλαγές στην 1η ασυλία - Έτσι δίνει «ανάσα» και διάρκεια στο ριάλιτι η παραγωγή

Τα δύο Survivor βρίσκονται μετά από δύο σημαντικές αποχωρήσεις αφού την Τετάρτη 8/5 αποχώρησε από την μπλε ομάδα του All Star ο Furkan και την Πέμπτη 9/5 από την κόκκινη ομάδα του Survivor 2024 η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι μπλε Τούρκοι και οι κόκκινοι Έλληνες στατιστικά έχουν δυναμώσει κι αυτό αναμένεται να φανεί στον στίβο που θα διεξαχθεί ο αγώνας για την 1η ασυλία.

Η νίκη θα επανέλθει την 19η εβδομάδα στους 12 νικηφόρους πόντους, αφού θα υπάρχουν περισσότερα ματσαρίσματα, με τη Σταυρούλα να βρίσκει σημαντική αντίπαλο στη Nagihan που βρίσκεται στην κορυφή των επιδόσεων. Όλα θα κριθούν στον στόχο και στις αντοχές των παικτών, αφού και ο Ozgur είχε έναν τραυματισμό στο πόδι την περασμένη εβδομάδα. Πάντως εξακολουθεί η μπλε ομάδα να βρίσκεται μπροστά για την νίκη στην 1η ασυλία, χωρίς να αποτελεί οριστικό spoiler.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα