Ναταλία Γερμανού για Eden Golan και Eurovision 2024: Έκανα γκάφα, παίρνω πίσω ό,τι είπα

Ναταλία Γερμανού για Eden Golan και Eurovision 2024: Έκανα γκάφα, παίρνω πίσω ό,τι είπα

Λίγο πριν κλείσει το «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου 11/5, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές, τονίζοντας πως έκανε γκάφα στην αρχή της εκπομπής μιλώντας για την Eden Golan, την εκπρόσωπο του Ισραήλ στον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Έτσι λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι μετά από το ρεπορτάζ για τις ραγδαίες εξελίξεις στο Μάλμε Αρένα, η παρουσιάστρια του Alpha, είπε: «Πριν κλείσουμε, θέλω να πω κάτι γιατί έχω κάνει μια τεράστια γκάφα και, όταν κάνω γκάφες, θέλω να ζητάω συγνώμη.

Είπα στην αρχή της εκπομπής για την Ισραηλινή εκπρόσωπο ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια αλλά δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου η κοπέλα, την χώρα της εκπροσωπεί. Έκανα λάθος. Γιατί μου έστειλαν μηνύματα πολλοί φίλοι και μου είπαν ότι «κάνεις λάθος, τον Νετανιάχου εκπροσωπεί».

Γιατί η ίδια δήλωσε ότι μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός της Eurovision θα ξαναβάλει τη στρατιωτική της στολή και θα πάει να πολεμήσει στον πόλεμο με το Ισραήλ. Άρα λοιπόν είναι δικό μου το λάθος και ζητώ συγνώμη γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω πάντα. Κι έτσι παίρνω πίσω αυτό που είπα για το κορίτσι», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:

Πηγή: ieidiseis.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα