Έλενα Παπαρίζου: Δεν είδα καθόλου αγχωμένη την Μαρίνα Σάττι, την είδα πανέτοιμη στην Eurovision

Έλενα Παπαρίζου: Δεν είδα καθόλου αγχωμένη την Μαρίνα Σάττι, την είδα πανέτοιμη στην Eurovision

Για την Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” που παρουσίασε στον β’ ημιτελικό αλλά και τις πολιτικές διαστάσεις της Eurovision μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου όταν την συνάντησαν στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

“Η Μαρίνα Σάττι ήταν πάρα πολύ καλή! Είχε πολύ ωραία ενέργεια, θετικότατο πλάσμα όπως και γενικότερα όλη η ομάδα της ελληνικής αποστολής. Εγώ δεν την είδα καθόλου αγχωμένη στην εμφάνιση της, την είδα πανέτοιμη”.

“Ήταν σε όλα πάρα πολύ καλή! Πάρα πολύ καλή διάθεση, έχει μια καταπληκτική ομάδα δίπλα της, από τον δάσκαλο φωνητικής μέχρι και τα παιδιά που την πλαισιώνουν πάνω στη σκηνή.

Μόνο που έχει τον Φωκά Ευαγγελινό δίπλα της, γιατί με αυτόν έχω συνεργαστεί εγώ, εντάξει” δήλωσε αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

“Συγνώμη, δεν γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας γιατί δουλεύω από το πρωί. Δεν θα ήθελα όμως να είναι πολιτική η Eurovision γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει.

Φέτος το σλόγκαν είναι “United by music” αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις. Να το πω έτσι πολύ καθαρά και πολύ γλυκά” τόνισε ακόμα η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα