Eurovision 2024: Βίντεο με την ειρωνική αντίδραση του Ισραήλ στα γιουχαΐσματα του κοινού

Eurovision 2024: Βίντεο με την ειρωνική αντίδραση του Ισραήλ στα γιουχαΐσματα του κοινού

Περιστατικά άνευ προηγουμένου έχει η φετινή Eurovision μετά τις εξελίξεις με την συμμετοχή του Ισραήλ και τα όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή του Ισραήλ στον φετινό διαγωνισμό έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, με πολλούς Eurofans να διαδηλώνουν υπέρ του αποκλεισμού της χώρας λόγω του πολέμου που γίνεται στην Γάζα. Κατά τη διάρκεια προβών της Eden Golan που εκπροσωπεί την ισραηλινή συμμετοχή, το κοινό που την παρακολουθούσε την «γιούχαρε» και φώναζε φράσεις όπως «Εκεχειρία» και «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη». 

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ισραηλινό μέσο στο X και στο TikTok, δείχνει τους συντελεστές της αποστολής και την τραγουδίστρια να κοροϊδεύουν το κοινό που τους είχε αποδοκιμάσει στις πρόβες και το live του Β’ Ημιτελικού.

Μάλιστα στο post του X, το μέσο έγραψε την προκλητική φράση με ειρωνεία: «Μπου! Ελευθερώστε την Παλαιστίνη».

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή του Ισραήλ διαγωνίστηκε την Πέμπτη (09.05.2024) στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού και εξασφάλισε μία θέση στον μεγάλο Τελικό που θα γίνει σήμερα Σάββατο. Η ισραηλινή συμμετοχή έχει ανέβει πολύ στατιστικά και πλέον αποτελεί ένα από τα φαβορί για την πρωτιά.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα