Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μετά το περιστατικό

Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού μετά το περιστατικό

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Eurovision 2024 με την αποστολή της Ολλανδίας, η οποία κινδυνεύει να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό. 
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2024 και λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, κανείς δεν ξέρει εάν θα εμφανιστεί στη λαμπερή σκηνή του Malmo Arena.

Στην αρχή όλοι πίστευαν πως ο εκπρόσωπος της ολλανδικής αποστολής, Joost Klein, πρόκειται να αποβληθεί από τον διαγωνισμό λόγω της αντίδρασης του στην εκπρόσωπο του Ισραήλ.

Τώρα, όλοι υποστηρίζουν πως ο Joost Klein πρωταγωνίστησε σε περιστατικό βίας μετά την ολοκλήρωση του β’ ημιτελικού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU για τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στην Eurovision 2024 ανέφερε τα εξής: «Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη. Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες. Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα