Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει Ναρκωτικά

Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει Ναρκωτικά

Ενώ ο Τζον και ο Στάθης αποφασίζουν να συνεργαστούν, η Ασπασία παρακινεί τον Δημοσθένη να βρει το μωρό που άρπαξε η Ξένια και να κάνουν όλοι μαζί μία νέα αρχή. Παράλληλα, η Μαρίνα βρίσκει τα χάπια που παίρνει ο Μάνος και εκείνος της ομολογεί την αλήθεια, ενώ ο Κουράκος εντοπίζει τους πραγματικούς δολοφόνους του Τάσου.

Η θεοδώρα ζητάει από τη Μαργαρίτα να τη δεχθεί πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να της δώσει ένα μάθημα. Παράλληλα, ο Τζον προτείνει στον Στάθη να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως ελαιοπαραγωγοί εξάγοντας λάδι σε Αμερική και Κίνα και οι δύο άντρες συνάπτουν μία συμφωνία. Συγχρόνως, ο πρώτος οργανώνει τον γάμο του με την Αθηνά και κανονίζουν το τραπέζι.

Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η μητέρα της στον γάμο, αλλά δε θέλει να το δει ο μέλλοντας σύζυγός της. Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες και εκείνες δέχονται με χαρά. Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα εξακολουθεί να μη δέχεται τη Θεοδώρα στο σπίτι και π Αθηνά αποφασίζει να τη φιλοξενήσει. Από την άλλη, ο Πότης και η Άννα ξεκινούν σκοποβολή, ενώ η Κούλα πηγαίνει να γραφτεί στο γυμναστήριο και εκεί συναντάει για πρώτη φορά τον Κουρόκο. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της Στελλίτσας, ενώ η Μαργαρίτα πηγαίνει στο μοναστήρι για να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα