Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο να σε εκθέτουν με φωτογραφίες που μπορεί να είσαι αγκαλιά με κάποιον

Δανάη Μπάρκα: Είναι χυδαίο να σε εκθέτουν με φωτογραφίες που μπορεί να είσαι αγκαλιά με κάποιον

Με αφορμή τη δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη για τις πρώτες φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή που πουλήθηκαν για 50 ευρώ, η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε τη δική της άποψη, καθώς είχε παρόμοια εμπειρία με το ζευγάρι.

Η Δανάη Μπάρκα σημείωσε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» ότι συμφωνεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη που χαρακτήρισε όσους πουλάνε παπαρατσικές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές κάποιου, «χυδαίους». 

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, θαμώνας σε μαγαζί που διασκέδαζε η Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, την έβγαλε βίντεο την ώρα που φιλιόντουσαν.

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε: «Αν εγώ πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω φωτογραφία κάποιον που είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο και τη στείλω στην οικογένειά του που η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω την ελευθερία του και τη ζωή του; Όταν μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί λίγο ή για τον οποιονδήποτε λόγο, είναι τραγικό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα