Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Ο αξεπέραστος λόγος που έφερε το διαζύγιο

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Ο αξεπέραστος λόγος που έφερε το διαζύγιο

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου στις 5 Ιουλίου ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη». 

Πηγές του Reader επιβεβαιώνουν το διαζύγιο το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι βελούδινο. 

Οι λόγοι για το διαζύγιο Μενεγάκη - Mega

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού. 

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα