Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

Μετά την προβολή βίντεο με ομιλία που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς στο Ωδείο Αθηνών σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Τετάρτης.

«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Εκεί έζησα τον ελληνισμό. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ, κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω το μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Γιώργος Αυτιάς στην ομιλία του.

 «Όταν ο κ. πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε ”Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”» διηγήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς. «Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλαδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται στην Ευρωβουλή και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα τη γλυκιά, για την οικογένεια. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πάμε όλοι μαζί με την Ελλάδα» πρόσθεσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Βλέποντας το βίντεο του Γιώργου Αυτιά, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε,

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα