Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ έρχεται στην Mάνη και φέρνει εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ έρχεται στην Mάνη και φέρνει εξελίξεις

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Νάνσυ έρχεται στην Mάνη.

Η κόρη του Τζον, η Νάνσυ εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς με αφορμή φυσικά τον γάμο του ίδιου και της Αθηνάς.

Το ζευγάρι μπορεί αρχικά να είχε χωρίσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά τις αντιδράσεις της Φιλιώς και ο Τζον να επέστρεψε στην Αμερική, ωστόσο αποφασίζει να γυρίσει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Μάνη προκειμένου να είναι μαζί με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο Τζον θα φτιάξει και την σχέση του με την μικρή, μιας και κάνει μια ουσιαστική και αληθινή συζήτηση μαζί της όπου της μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε κάποτε και εκείνος. Η εξομολόγηση αυτή του Τζον κάνει τη Φιλιώ να μαλακώσει μαζί του και στο τέλος να τον δεχτεί με χαρά ως άντρα της Αθηνάς.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι ξεκινά τις ετοιμασίες του γάμου. Η μεγάλη μέρα φτάνει και η Αθηνά λάμπει από ευτυχία και ομορφιά μέσα από το απλό και λιτό λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, έχοντας στο πλευρό της την Αναστασία, την Μαρία και τη Μαργαρίτα, η οποία θα είναι και η κουμπάρα στον γάμο τους.

Όλες μαζί φτάνουν στο δημαρχείο, όπου ο Τζον περιμένει την Αθηνά κρατώντας μια ανθοδέσμη και έπειτα, το ζευγάρι στέκεται μπροστά στον Ισίδωρο, ο οποίος και δέχτηκε να τελέσει ως δήμαρχος τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται και η κόρη του Τζον, η 22χρονη Νάνσυ, η οποία ήρθε από την Αμερική για να δώσει το «παρών» στον γάμο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και είναι τόσο ενθουσιασμένη από τη Μάνη που εκφράζει την επιθυμία να μείνει μόνιμα.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα