Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι.

Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την Θεοδώρα σε άθλια κατάσταση. «Καλά, δε ντρέπεσαι; Σου είπα να ‘ρθεις στην αγρύπνια!», της λέει αγριεμένη κι εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως είχε ημικρανία.

«Ήμουνα έτοιμη να πάω στο νοσοκομείο. Βάραγαν τα μηνίγγια μου. Πήρα δυο χάπια κι έκλεισα τα φώτα για μισή ώρα. Συγνώμη, με πήρε ο ύπνος…», της εξηγεί όμως η Μαργαρίτα δεν πείθεται.

Έχει ξημερώσει και η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Όταν αντιλαμβάνονται την απουσία της όλοι πανικοβάλλονται και ξεκινούν την αναζήτηση της.

«Στάθη… σε παρακαλώ. Φοβάμαι μην κάνει καμιά τρέλα! Καβάλα τη μηχανή και πήγαινε», λέει ο Λυκούργος, ενώ η αγωνία του μεγαλώνει όταν της τηλεφωνεί κι εκείνη δεν το σηκώνει.

Την ίδια ώρα, η Χάιδω έχει φτάσει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του Φίλιππου. Κάθεται κάτω στο χώμα και κλαίει σπαρακτικά. Αφήνει ένα λουλούδι και ουρλιάζει: «Πού είσαι, Φίλιππε; Πού πήγες, αγόρι μου;»

Λίγη ώρα αργότερα, επιστέφει στο σπίτι και ο Λυκούργος αντικρίζοντας την τρέχει να την αγκαλιάσει. «Πήγα ν’ αφήσω ένα λουλούδι εκεί που βρήκαν το αυτοκίνητο.

Εκεί πρέπει να ‘γινε το κακό…», του λέει κι ενώ εκείνος της ζητά να μην ξανά φύγει χωρίς να τον ενημερώσει, η Χάιδω στον κόσμο της δεν ακούει λέξη και συνεχίζει να φωνάζει: «Πού πήγε το παλικάρι μου…; Πού είναι η κορώνα μου…;»

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα