Η γη της ελιάς – spoiler: Υπάρχει ελπίδα για τη σχέση Αθηνάς – Τζον;

Η γη της ελιάς – spoiler: Υπάρχει ελπίδα για τη σχέση Αθηνάς – Τζον;

Στη «Γη της ελιάς» ο έρωτας δεν ευδοκιμεί, αν κρίνουμε από τα προηγούμενα επεισόδια. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο θάνατος του Φίλιππου διαλύει την Βασιλική, που ποτέ δεν φαντάζονταν μια τέτοια κατάληξη για τον πατέρα του παιδιού της, ο Μάνος απομακρύνεται κάθε μέρα που περνάει περισσότερο από τη Μαρίνα, καθώς η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά βαθαίνει, η Αμαλία κάνει δύσκολη τη ζωή του Ισίδωρου, η Αριάδνη και ο Χρήστος ακροβατούν στην άκρη του γκρεμού. Μέσα σε όλα αυτά, το μοναδικό αισιόδοξο μήνυμα είναι το παιδί που περιμένουν ο Στάθης και η Ιουλία.

Όμως, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Ο Τζον, μετά από την άρνηση της Αθηνάς να τον ακολουθήσει στην Αμερική για να ζήσουν τον έρωτά τους, δεν θα καταθέσει τα όπλα. Παρά την εχθρική στάση της Φιλιώς, η οποία έχει ξεκαθαρίσει στην Αθηνά ότι δεν αποδέχεται αυτή τη σχέση, ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βοστόνη θα κάνει την έκπληξη. Θα επιστρέψει στη Μάνη και θα διεκδικήσει την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Αυτή τη φορά όμως θα κινηθεί πιο πονηρά. Έχει καταλάβει ότι η Φιλιώ παίζει κεντρικό ρόλο στην ζωή της Αθηνάς, η οποία νιώθει υπεύθυνη για τη νεαρή κοπέλα. Γι’ αυτό, με το που θα πατήσει το πόδι τους ξανά στην Αρεόπολη, θα επιδοθεί σε μια εκστρατεία για την εξομάλυνση των σχέσεων του με την μικρή.

Και η εκστρατεία αυτή, όπως θα δούμε, θα φέρει αποτέλεσμα. Η Φιλιώ θα υποχωρήσει στην επίθεση φιλίας του Τζον, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την επισημοποίηση της σχέσης του επιχειρηματία με την Αθηνά.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα