Silia Kapsis: Ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε πως πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι – Το μήνυμά της

Silia Kapsis: Ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε πως πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι – Το μήνυμά της

Σε κλάματα ξέσπασε, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (03/04), η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2024, Silia Kapsis, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα τραγουδήσει για λογαριασμό της Ελλάδας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Silia Kapsis έπαθε σοκ τη στιγμή που η δημοσιογράφος, Μένια Κούκου, της είπε για την απώλεια της Μαρίνας Σάττι και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Κατόπιν, η Silia Kapsis θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στη Μαρίνα Σάττι, μιας και αμφότερες θα βρεθούν στο Μάλμε της Σουηδίας για τη Eurovision 2024 σε λίγες ημέρες, και είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει τώρα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μόνο θέλω να πως ότι, Μαρίνα Σάττι, ο μπαμπάς σου σε κοιτάει, σε προστατεύει και θα είναι μαζί σου. Είναι δύσκολο πράγμα, πάρα πολύ. Πρέπει να πάει πάνω στη σκηνή και να το κάνει για τον πατέρα της. Ό,τι θέλεις, Μαρίνα, είμαι εδώ. Θα σκίσεις».

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Liar» αποκάλυψε, στη συνέχεια, ότι επικοινωνεί με τη Μαρίνα Σάττι μέσω Instagram. «Νομίζω θα βρεθούμε, είναι πολύ καλή κοπέλα, είναι πολύ ταλαντούχα», σημείωσε η SIlia Kapsis, η οποία πρόσθεσε πως είναι αρκετά δεμένη με την οικογένειά της – ιδίως με τη μητέρα της.

Πηγή: .ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα