Άρης Καβατζίκης για Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αλλιώς θα του έκανα εγώ τις ερωτήσεις στη συνέντευξη

Άρης Καβατζίκης για Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αλλιώς θα του έκανα εγώ τις ερωτήσεις στη συνέντευξη

Το παρασκήνιο πίσω από τις δύο συνεντεύξεις που είχε πάρει από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης. 

Ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που έκανε συνέντευξη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και οι άνθρωποι της δισκογραφικής εταιρείας, τού υποδείκνυαν το περιεχόμενο των ερωτήσεων που θα έκανε στον γνωστό τραγουδιστή.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον youtuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη.

«Εγώ θέλω πλέον – τώρα που μεγάλωσα – να γίνω youtuber. Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ρωτάνε όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας ποτέ δεν θα το κάνει», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτά τα πράγματα… το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε για τη σεξουαλικότητά του τώρα που μιλάμε πια ανοιχτά για όλα», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του MEGA.

«Για να μιλήσουμε αυτό καθ’ αυτό. Αλλιώς θα τις έκανα εγώ τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τέτοια θέματα. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου έλεγαν: όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος. Τι; Θα αμφισβητήσουμε και τους εαυτούς μας;», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης.

«Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν: όχι προσωπικές ερωτήσεις», επανέλαβε.

«Τότε είχε γραφτεί ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν συμβόλαιο. Είχαν γραφτεί «τέρατα» και είχαν κινηθεί και νομικά οι δυο τους νομίζω. Για να κρατήσουμε όμως το ουσιαστικό της υπόθεσης, εγώ χαίρομαι που άκουσα τελικά τον Μιχάλη να μιλάει για αυτά τα θέματα. Και δεν θεωρώ ότι είναι κλειδαρότρυπα αυτό», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα