Γη της ελιάς: Τα επόμενα επεισόδια - Ο Κουράκος βρίσκει αυτό που όλοι τρέμουν

Γη της ελιάς: Τα επόμενα επεισόδια - Ο Κουράκος βρίσκει αυτό που όλοι τρέμουν

Η γη της έλιάς επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, η Γη της ελιάς.

Η ιστορία από την Μάνη έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που της χαρίζει σε καθημερινή βάση μια από τις πρώτες θέσεις στη τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις με κάθε νέο «Η Γη της Ελιάς spoiler και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν στο προσκήνιο μια μεγάλη αποκάλυψη.

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, ο αστυνόμος Κουράκος θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς θα βρει αυτό που όλοι τρέμουν στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, το λιμενικό σώμα της περιοχής ειδοποιεί τον αστυνόμο πως βρέθηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα σε βραχονησίδα, γεγονός που τον κάνει να ανησυχεί.

Είναι πλέον σίγουρος πως το πτώμα ανήκει στον Φίλιππο και έτσι ο Γιώργης παίρνει την απόφαση να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση.

Η Χάιδω έρχεται πλέον αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της καθώς είναι έτοιμη να αντικρίσει και να αναγνωρίσει το πτώμα του νεκρού γιου της.

Όλα αυτά την ώρα που όλο και περισσότερα είναι τα στοιχεία που δείχνουν ως υπαίτιο για αυτή την δολοφονία τον Βαφέα. Έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των υπόπτων.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα