Survivor - spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor - spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης, με την ένταση, όμως να μην λείπει ούτε από την καλύβα των Μπλε, ούτε από εκείνη των Κόκκινων. 

Η αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα φαίνεται πως άλλαξε με έναν τρόπο τις δυναμικές των δύο ομάδων την ώρα που οι Κόκκινοι θεωρούν πως υπάρχει ένας «πληροφοριοδότης» των Μπλε στην ομάδα τους.

Ωστόσο και στην Μπλε ομάδα οι εντάσεις δε λείπουν με αφορμή τις αποδόσεις των παικτών.

Θα καταφέρουν οι δύο ομάδες να ξεπεράσουν τα εσωτερικά ζητήματα και να κατέβουν με ενότητα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Ένα περιστατικό την ώρα του αγώνα αναστατώνει τον μπλε πάγκο και βάζει φωτιά στο Συμβούλιο με τον Σταμάτη να βγαίνει εκτός εαυτού, τι έχει συμβεί;

Η πρώτη υποψηφιότητα μετά την ψηφοφορία προκαλεί ερωτηματικά…

Τι γίνεται όμως στο διαγωνιστικό κομμάτι και ποια ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας; Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, η ομάδα που κερδίζει την ασυλία είναι η Μπλε ομάδα και μάλιστα με σκορ 12-10!

Έτσι, αργότερα, η ψηφοφορία θα είναι μία δύσκολη υπόθεση για τους Κόκκινους οι οποίοι θα κληθούν να ψηφίσουν προς αποχώρηση κάποιον παίκτη της ομάδας. Τα πρώτα σπόιλερς κάνουν λόγο για τον Χριστόφορο Ταξίδη ο οποίος τελευταίως έχει ανέβει αγωνιστικά σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor:

πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα