Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Ένας άγριος τσακωμός γίνεται αφορμή να ξεσπάσει διαμάχη ανάμεσα σε Αντωνία, Αλκμήνη και Ισμήνη, ενώ η Αφροδίτη υποψιάζεται ότι ο Μάνος παίρνει ναρκωτικά και το λέει στον Ισίδωρο. Παράλληλα, η Αριάδνη και η Βασιλική έρχονται ακόμα πιο κοντά, ενώ ολοκληρώνεται η δίκη της Χάιδως.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους. Μετά την απόφασή της να τις απολύσει, ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τη βοηθήσει νομικά. Παράλληλα, η Αλκμήνη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στην οικία του Ορέστη, όπου μένει για μερικές ημέρες. Ωστόσο, ενώνει τις δυνάμεις της με την Αντωνία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη.

Οι δυο τους στέλνουν εξώδικο στην κοπέλα, προσπαθώντας να επιστρέφουν στη δουλειά τους. Ο Λυκούργος, τις ενημερώνει πως η συνεργασία τους με την κόρη τους έληξε, αλλά εκείνες απειλούν να την κυνηγήσουν δικαστικά. Από την άλλη, η Αφροδίτη παρατηρεί ότι ο Μάνος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ακραία, παρόλο που οι αιματολογικές εξετάσεις του είναι καθαρές. Ο Ισίδωρος καλεί τη γιατρό και τη ρωτάει για την κατάσταση του γιου του και η απάντησή της τον θορυβεί. Η Αφροδίτη υποψιάζεται ότι ο Μάνος παίρνει αμφεταμίνες και ενημερώνει τον δήμαρχο. Τότε ο Ισίδωρος ρωτάει ευθέως τον Μάνο αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος το αρνείται. Αμέσως μετά, πηγαίνει έξαλλος στο ιατρείο της και μπροστά στον Χρήστο τής επιτίθεται για αυτά που είπε στον πατέρα του περί ναρκωτικών. Στη συνέχεια, διαβεβαιώνει ξανά τον Ισίδωρο πως δεν έχει καμία σχέση με ουσίες, αλλά εκείνος παραμένει σκεπτικός και καχύποπτος..

Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αριάδνη τα προβλήματα στον γάμο της

Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Στάθη και της Αθηνάς. Η στιγμή της απολογίας της κατηγορουμένης πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Αμέσως μετά, η Μαργαρίτα καταθέτει και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά στη συνέχεια τη στριμώχνει ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως και η γυναίκα αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες. Ο εισαγγελέας, όμως, είναι καταπέλτης για εκείνη και όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι μετά την αγόρευσή του. Η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία με τις αγορεύσεις τις πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης. Η αγόρευση του Λυκούργου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μια κλωστή. Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος κρίνει την κατηγορούμενη ένοχη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα