Η Γη της Ελιάς: Η χαροκαμένη μάνα θρηνεί τον χαμό ενός ακόμα παιδιού

Η Γη της Ελιάς: Η χαροκαμένη μάνα θρηνεί τον χαμό ενός ακόμα παιδιού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τη χαροκαμένη μάνα θρηνεί τον χαμό ενός ακόμα παιδιού.

Η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και με θλίψη συνειδητοποιεί ότι η Θοδώρα συνεχίζει να πίνει.

Η Αφροδίτη λαδώνει τη Χρυσούλα προκειμένου να γυρίσει στην ταβέρνα και να βοηθήσει τον Χρήστο. Η Αθηνά, δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον που επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Ελλάδα.

Της ανακοινώνει ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της για πάντα και ότι σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Φιλιώ ωστόσο, δεν χαίρεται με αυτή την εξέλιξη. Στο μεταξύ ο εθισμός του Μανού στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν την Βασιλική και την Χάιδω τροφοδοτώντας ‘τες με ελπίδες.

Σύντομα όμως το λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο ότι βρέθηκε πτώμα νεαρού άντρα σε βραχονησίδα και ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα, για αναγνώριση. Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της καθώς βλέπει το σώμα του νεκρού γιου της.

Η χαροκαμένης μάνα θρηνεί τον χαμό ενός ακόμα παιδιού ενώ και η Βασιλική είναι απαρηγόρητη. Την ίδια ώρα ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα