Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά το Χαμό του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά το Χαμό του Φίλιππου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χάιδω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά το Χαμό του Φίλιππου.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς Η ΓΗ της Ελιάς που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του MEGA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού myTV, μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η Χάιδω επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της τιμωρώντας με αυτόν τον σκληρό τρόπο τον εαυτό της.

Κλαίει, θρηνεί και οδύρεται ενώ τίποτα δεν είναι ικανό να της απαλύνει έστω και λίγο την βαθιά θλίψη. Ο Λυκούργος, η Βασιλική, ο Στάθης, ο Μιλτιάδης, ο Παρασκευάς, η Μαργαρίτα και τα υπόλοιπα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν να την στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν ενώ και οι ίδιοι θρηνούν για το θάνατο του Φίλιππου.

Όσο ο χρόνος κυλά, η ζωή της Χάιδως μοιάζει με κόλαση. Έτσι, μέσα στην απόγνωση της παίρνει μία ανατρεπτική απόφαση για να λυτρωθεί από το συνεχόμενο μαρτύριο που βιώνει. Η απεγνωσμένη γυναίκα επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της, κλείνοντας έτσι με τον πιο δραματικό τρόπο τον κύκλο αίματος που αφάνισε την οικογένειά της.

Ωστόσο οι προθέσεις της γίνονται αντιληπτές από τους κοντινούς τους ανθρώπους, οι οποίοι καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή την τελευταία στιγμή.

Τότε, ο Λυκούργος αναλαμβάνει να την προσέχει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ενώ παράλληλα την παρακινεί να λάβει ψυχολογική βοήθεια από κάποιον ειδικό, για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα