Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος "κόκκινος" υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος "κόκκινος" υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα ασυλίας που κατέληξε για ακόμη μία φορά σε flag race επιδόθηκαν Κόκκινοι και Μπλε στο αποψινό (19/3) Survivor. Οι δύο ομάδες μετά τη διπλή σερί ήττα των Κόκκινων ήθελαν τη νίκη για διαφορετικό λόγο η καθεμία εν όψει της τρίτης υποψηφιότητας της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτοι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Ρικουνάκης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, γεγονός που «κλείδωσε» την τρίτη ανδρική υποψηφιότητα και κατά συνέπεια την αποχώρηση από τους Κόκκινους.

Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός σφυρίξει την έναρξη της δοκιμασίας, Ασημίνα και Αλέξης Παππάς έλυσαν τις διαφορές τους στην καλύβα της ομάδας τους. Οι δύο πρώην φίλοι του φετινού Survivor ξεκαθάρισαν τις θέσεις τους, μετά το σκηνικό έντασης που προκλήθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Κυριακής.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ», δικαιολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα