Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Ελένη Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν χρυσά

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Ελένη Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν χρυσά

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περνώντας από «κόσκινο» τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και κάνοντας το σχόλιό του για τη δική του παρουσία στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

«Το θέμα είναι μέσα από την τηλεόραση να δείχνουμε την κοινωνία αλλά όχι διαστρεβλωμένη. Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μία τάση στην εκπομπή να πεταχτούν και να μην με αφήσουν να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με τον τηλεθεατή», δηλώνει αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω στο σημείο να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στεναχωρηθώ όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής», επισημαίνει ο παρουσιαστής.

«Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Λιάγκα. Βγαίνει και τη «χτυπάει» την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα και η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές γίνεται πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα