Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο

Τους 4 νέους παίκτες που μπαίνουν σύντομα στο Survivor παρουσίασε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2). Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επάνοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο reality επιβίωσης, ένα νέο κουαρτέτο προσώπων έρχονται να ενισχύσουν τη Μπλε και την Κόκκινη Ομάδα.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τους δούμε να μπαίνουν δυναμικά στον στίβο μάχης του Survivor, διεκδικώντας τη νίκη για τις ομάδες τους.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τα 4 νέα πρόσωπα του παιχνιδιού μίλησαν στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου και το Fay’s Time.

«Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα», δηλώνει η Αναστασία Τσερού.

«Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά», τονίζει η νέα παίκτρια του Survivor.

«Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό», σχολιάζει από την πλευρά του ο Νίκος Ρικουνάκης, ξεχωρίζοντας τον Ντάνο από προηγούμενα Survivor.

«Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό», ανέφερε από την πλευρά της η Ευγενία Μπόρλα.

«Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει», δηλώνει ο Χριστόφορος Ταξίδης λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Survivor.

 Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα