Η Γη της Ελιάς: Η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα

Η Γη της Ελιάς: Η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα.

Αυτό που φοβόταν περισσότερο από όλα ο Γιώργης γίνεται πραγματικότητα όταν τα λάθη της Δήμητρας οδηγούν τους Ρουσσέους στο να αντιληφθούν ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι τους. Έτσι, δεν αργούν πολύ να καταλάβουν το διπλό της ρόλο.

Η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα και η ίδια καταλήγει στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών. Τώρα πια θα πληρώσει για όσα έκανε αφού οι Ρουσσέοι την βασανίζουν σκληρά για να τους αποκαλύψει τη πραγματική της ταυτότητα και το τι ψάχνει.

Τρελός από ανησυχία ο Κουράκος οργανώνει ολόκληρη επιχείρηση για να σώσει αυτήν και τον Λάμπρο και στο τέλος τα καταφέρνει. Ανακουφισμένη η Δήμητρα πέφτει στην αγκαλιά του όμως η συμπεριφορά της τις επόμενες μέρες είναι τελείως διαφορετική.

Απόμακρη, δείχνει να τον αποφεύγει χωρίς όμως να αποκαλύψει σε κανέναν τι ακριβώς συμβαίνει και τι σκέφτεται. Προβληματισμένος και ο ίδιος δεν ξέρει πως να της φερθεί.

Όμως όλη αυτή η περιπέτεια τον φέρνει λίγο πιο κοντά στον Ορέστη ο οποίος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν και κάνει ένα βήμα προσέγγισης προς τον άλλοτε κολλητό του.

Την ίδια στιγμή ο Τζον πιέζει την Αθηνά να τον ακολουθήσει στην Αμερική αφήνοντας τα πάντα πίσω της και παράλληλα ξεκίνα να συνεργάζεται επαγγελματικά με το Στάθη. Όσο για τον Δημοσθένη, αφού επιβεβαιώνει ότι το παιδί της Ξένιας είναι δικό του δέχεται να της δώσει τα μετρητά που θέλει για να του δώσει τον γιο του.

Κλείνουν και ραντεβού για να γίνει η ανταλλαγή αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού τόσο η Ξένια όσο και το μωρό είναι άφαντοι.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα