Η Γη της Ελιάς - spoiler: Η πρόταση του Τζον σοκάρει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς - spoiler: Η πρόταση του Τζον σοκάρει την Αθηνά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Ο Τζον προτείνει στην Αθήνα να μετακομίσουν μαζί μόνιμα στην Αμερική.

Η μικρή Φιλιώ φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στη Μαργαρίτα.

Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, θα δούμε:

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα στην αρχή, αλλά μέσα της τον θέλει ακόμα.

Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία.

Έτσι, η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει...

πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα