Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: Δεν είδα κάποια υποστήριξη από εκείνον

Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: Δεν είδα κάποια υποστήριξη από εκείνον

Για την ξαφνική αποχώρησή της από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά τις αινιγματικές της αναρτήσεις στα social media, εμφανίστηκε στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου (10/2), θέλοντας να ξεκαθαρίσει το παρασκήνιο.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινα έναν κύκλο και μία συνεργασία για να κάνω κάτι άλλο, εκεί που είσαι πρέπει να ολοκληρώνεις μέχρι τέλους τη δουλειά. Ήταν ξαφνικό, έγινε σε μία μέρα. Δεν ήταν κάτι προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά», δηλώνει η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είχε γίνει μία επικοινωνία από την επιχείρηση, μου έγινε μία πρόταση, την οποία έπρεπε ή να δεχθώ ή να αποχωρήσω. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες», περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Στη δουλειά μας πρέπει πάντα να κάνεις πράγματα που να νιώθεις ολοκληρωμένος. Ένας καλλιτέχνης καταθέτει την ψυχή του και κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Ήταν πολύ έντονος ο ρόλος μου σε αυτή τη διαδικασία.

Ήταν πολύ πετυχημένο αυτό που κάναμε ,δεν υπήρχε κάποιος λόγος για να διαλυθεί. Όφειλα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, γιατί η επιτυχία είναι ομαδική. Εξαίρεσα κάποιους, με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο και δεν μου ‘χει ξανατύχει τέτοια περίπτωση», εξομολογείται η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέχεια.

«Πήρα την απόφαση να φύγω με πολλή ενσυναίσθηση και μου έφυγε ένα βάρος. Αυτό που με πίκρανε είναι ότι δεν είδα την υποστήριξη που περίμενα από τον Τριαντάφυλλο, έναν τόσο καλό συνεργάτη και φίλο μου. Εγώ θα έπραττα διαφορετικά, του εξέφρασα το παράπονό μου και στον ίδιο», ξεκαθαρίζει η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορεί το ίδιο βράδυ που συμβαίνει αυτό, εσύ να βγάζεις στόρι και να σχολιάζεις το Survivor. Εκεί θα σταθώ εγώ, νιώθω πολύ καλά με αυτή μου την απόφαση. Τους εύχομαι καλή συνέχεια», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα