Τριαντάφυλλος: Απαντά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους

Τριαντάφυλλος: Απαντά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Τριαντάφυλλος, απαντώντας στην αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα τους στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν από κοινού.

«Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», δηλώνει ο Τριαντάφυλλος στα τηλεοπτικά συνεργεία, σημειώνοντας ότι δεν θα ασχοληθεί με οτιδήποτε γράφεται για τον ίδιο στα social media.

«Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;», σχολιάζει ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν», τονίζει ο Τριαντάφυλλος.

«Εγώ πριν λίγο μίλαγα μαζί της. Ρωτήστε τον επιχειρηματία. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο από κανέναν», ξεκαθαρίζει ο Τριαντάφυλλος στους ρεπόρτερ.

 Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα