Γκουντάρας: Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν

Γκουντάρας: Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν

Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και για το «μεγαλύτερο τηλεοπτικό του μάθημα» μίλησε ο Γρηγόρης Κουντάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αυτό που βλέπεται είναι αυθεντικότατο και το καταλαβαίνει ο κόσμος. Όσο εύκολα δημιουργείται (η ένταση), τόσο εύκολα τελειώνει όμως. Γίνεται η μανούρα του αιώνα, πας break, λες “πάμε για φαγητό” και τελειώνει όλο. Εγώ βασικά δεν θέλω να στεναχωριέται η Κατερίνα. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την εκπομπή, με ένοιαζε η Κατερίνα, της έστελνα μηνύματα. Με νοιάζει, γιατί είναι βαθιά καλό παιδί», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Το μεγαλύτερο μάθημα τηλεοπτικά το πήρα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Εκεί είδα πράγματα που – τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά – είπα: δεν μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι για να τα πούμε στον αέρα, αφορούν στη δουλειά», αποκάλυψε στη συνέχεια αναφερόμενος στη δυσάρεστη εμπειρία του.

«Αφορούν στη δουλειά αλλά δεν τη βοηθούν. Γίνονταν κι εγώ τα μάθαινα εκ των υστέρων, έλεγα: μου κάνετε πλάκα; Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε: respect στους παρουσιαστές, αν γίνεται έτσι και αντέχουν και την παλεύουν. Και τους τα είπα ότι αυτά δεν γίνονται πουθενά, ήμουν πολύ τίμιος», επισήμανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

πηγή: topontki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα