My style rocks: Συγκλονίζει εξομολόγηση της ελληνοσύριας Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο

My style rocks: Συγκλονίζει εξομολόγηση της ελληνοσύριας Αμίνα Χακίμ για τη μάχη της με τον καρκίνο

Η Αμίνα Χακίμ είναι παλιά γνώριμη των θεατών του «My style rocks». Η επιχειρηματίας από τον Βόλο -διαθέτει καταστήματα γυναικείας ένδυσης- είχε πάρει πάλι μέρος στο παιχνίδι πριν από 3 χρόνια. Τότε είχε αποχωρήσει μετά από λίγες εβδομάδες και δεν μας είχε δείξει όλη την γκάμα των δυνατοτήτων και του ταλέντου της. Όπως αποκάλυψε αργότερα, ο λόγος της αποχώρησής της ήταν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία. Μάλιστα, είχε εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την παραγωγή της εκπομπής που κράτησε το μυστικό της όταν η ψυχολογική κατάστασή της ήταν κακή.

Σήμερα λοιπόν η 37χρονη Αμίνα μιλάει στο «My Style Rocks» για την περιπέτεια της υγείας της και την ανάγκη της να δώσει θάρρος στις γυναίκες που ζουν ανάλογες καταστάσεις και τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός τους που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της υποστήριξης πρακτικής και ψυχολογικής των ασθενών.

Η εξομολόγησή της είναι καθηλωτική και έφερε δάκρυα στα μάτια του Στέλιου Κουδουνάρη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Ακούστε τι είπε η Αμίνα Χακίμ πριν από 3 χρόνια για τη διάγνωσή της με καρκίνο και την αναγκαστική αποχώρηση από το «My style rocks»:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα