Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του – Η πορεία της υγείας του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του – Η πορεία της υγείας του

Περίπου 6 χρόνια έχουν περάσει από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα του γνωστού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος υπέστη σοβαρές βλάβες to 2017 και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποκατάστασή του.

Ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Τρίτης (06/02) και μίλησε για την πορεία της υγείας του παρουσιαστή, αλλά και για τις δικαστικές εξελίξεις.

“Ήταν ένας πολυτραυματίας, με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του, με ό,τι αυτό σημαίνει στη μετεγχειρητική και στη γενικότερη περίοδο ανάρρωσης και αποκατάστασης. Ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό που, όπως με ενημέρωσαν αρκετοί εξ αυτών και οι φυσίατροι, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας” είπε αρχικά ο κ.Τσάτσης για την κατάσταση της υγείας του.

Σχετικά με το δικαστικό σκέλος, είπε: “Δικαστικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και, μάλιστα, το εφετείο τις επαύξησε, κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική. Καθώς, επίσης, λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου”.

Όσο για το εάν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι πλέον λειτουργικός και εάν έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, σημείωσε: “Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα”.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα